Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..Hari i čuvena lirska: "..zbog nje su me zvali papak..."
ja to nisam znao
Morao sam da potrazim stihove :-) "Lijepo lice seljancice na koljena me baci pa sad hodam ko bez glave to su losi znaci Kao domine, crne su nam sudbine nije meni zbog mene al' nek je dobro nek je dobro samo njoj" Melodiju i umiljati glasic cu da zamislim.
CICIJO ZAR SI SE MOGAO RASTATI S PARAMA..u maju nize cijene ,,nisi ti budala i kad trosis!
Nije da si nam falio......
Ama Hari ne stari nikako, sta je ovo narode? Sve mi nesto sumnjivo ko Hanka, ili Lepa Brena..
Bogami za jedan spot citava ekipa kao za neki film,,,
Ovaj ima sto albuma i sve na isti kalup.I jos uz to pjeva kao sevdalinke i to. Jel' to dobio Ramazanski popust za snimanje spota i sponzora za iftar?
Zar ovaj nije umro???
Sve se nema a snimanje na Kipru Pink platio hahaha
A uvoda u PM kao da su film napravili a ne pjesmu od 4 minute!!! Kakav je ovo vakat dos'o.
Svaka čast Hari....kad si na Kipru snimao nek je bar sjeverni Kipar.... ipak je to Turski dio ... neka nije Grčki pa makar.....
Nije to taj Kipar, pise sjeverni znaci medju turcima ;)
pored ovako lijepe Bosne otic na kipar i snimit spot i srat da je patriota?