Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
feđa ba, ohladi malo sa fotografisanjem tih treba, ostavit ce te djevojka, pa ce ti preostat samo rucni rad na te fotke
Bilo je fenomenalno :D Hvala ti Hari za predivnu noc ! ! !
Ovo je trenutno daleko najbolji pevac kojeg Bosna ima, a svakako jedan od najboljih pevaca sa prostora bivse Juge. Bio sam u Sava centru i bilo je fenomenalno. Inace sam Srbin, poreklom iz Bosne koju posebno volim. Sto rece jedan od mojih prethodnika \"manite se politike i Harijevog privatnog zivota\". Covek je sjajan pevac, Njegove pesme su odlicne, univerzalne, nikada nece umreti. Uzivajte Bosanci moji, a manite se politike, Mladica, Karadzica, Alije i ostalih koji nam nisu dobro doneli. Ovaj covek sa tim nema apsolutno nikakve veze. On je u Beogradu uvek dobro dosao i izuzetno je cenjen. Trebali bi i vi da ga cenite jer je vas Sarajlija.
@ba hajd reci mi molim, o kakvom to djetetu raspravljas
Zakljucak od sax komentatora: GAD! Znaci ne zelimo vise vijesti o njemu!
Ovog krkana Harija treba posteno izdegenecit na sred Titove, smece nije nista bolje zasluzilo.
Sto ne gumo ovoga ljakase Hajrudina Mata Hajru.
Da li vi slusati pjesme ili zadirete kakav je neko u privatnom zivotu? Ne budite smijesni, slobodno recite da ima fenomenalne pjesme, fenomenalan glas, ostalo nije bitno, kakav god da je, sebi je.
a kad je trazio 30 000KM da bi pjevao na manifestaciji žrtvama genocida u Srebrenici. Bas onako FGR-ovski. Ljigavac
On je pravi ljigavac i poltron, ma kretenčina koji je napustio svoje dijete i nepita za njega...to je nula od čovjeka a fol neku facu glumi...p.i.z.d.a.
znam jednu pjesmu od ovog, \"Lejla\". Dovoljno!
@Bordofanatic Daj molim te ne peglaj, pa sta ako je odrzao koncert u Beogradu? Prvo, taj koncert je bio isplaniran puno prije hapsenja Mladica.... Nigdje veze ti je prica. Ako ga ne volis, to je tvoja stvar. Od.je.bite vise s tim Beogradom, Srbijom.... Ni prvi ni zadnji koji je otisao tamo da pjeva.
bezze pjevac... jos napuhan do bola.. bjazi
Sad i ja zvucim cinicno i klasicno bosanski...al ovaj ljigavac je polozio kad sam gledao, dan nakon hapsenja Mladica, njegovu prvu proslavu 25 god. muzickog rada kako je sa \"ogromnim osjecanjima\" i opisom pocetka karijere u Sava centru u BG proslavlja sa svojom \" publikom\" ccccc eh po meni je to klasicno Bosanski ...hvala uime zrtava onog krvnika koji je taj dan deportovan u Hag... i ti danas pricas istu bosansku suplju sa 6-7 premijere 25 god rada nakon svih SRB vukojebina gdje si se dovoljno unovcio prodavsii M*** kao bubrege .... fuj ... ocajnice! :S
Stare pjesme, svaka čast! Ovo novo za povraćati!
@ja pjeva covjek samo za odabrane i koji mogu platiti to zadovoljsto neuki stvore,,,casino,cabare ambijent koncertni za finu kulturnu gospodu u godinama nije za kokuza,,,,,,,,,,hajde ti na sekiba u bosnu
Nodivo...nasavi gdje Hari stade. Dosta je 25, sad ti preuzmi....sviras, pjevas, komponujes, produciras. Prejak si! Svako dobro!