Publika horski pjevala hitove
802
Halid Bešlić napravio dernek u beogradskoj Areni
Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji ste vi de.b.iilii to je cudo jedno, poredite halida sa cecom :S sta je halid nekom lose uradio, nekom nesto ruzno rekao, o nekom lose pricao? ceca je ravaku i ne moze se poredit s ovim gospodinom. on ima ravo da pjeva na palama ako hoce
@P.i.p.o nije ni tebe majka trebala roditi, sto te otac ne otrese od plocice
Halide picko izdajnicka...
Najgore od svih sto ovdje Srbi komentarisu. Da je isto tako S.rbin neki dosao BiH isto bi bilo srpskih komentara "otisao bal.ijama","sta ce medju Tur.cimA" itd. Stvarno su ovdje na ovu temu Srbi samo visak jer su oni gori od Bosnjaka ;;)
Kad bi neki Srbin dosao da odrzi koncert u neki grad u Federaciji, proglasili bi ga izdajicom svog naroda. Kao npr Balasevica.
a sve se ne slusa narodna i turbo muzika, sve ste nesto moderniji i od zapada a vidi uzbune zbog halida. koga je briga gdje je isao da pjeva!
rece tokmak sa adresom u njemackoj
trazi se bijeli ciganin bosnjak mosnjacke vjeroispovjesti koji je dana 24 02 2013 imao sexualni odnos sa psom na parkingu u istocnom sarajevu!!isti se moli da se javi radi odredivanja alimentacije te preuzimanja odgovornosti za nemoralni cin! sifra to je bila ljubav na prvi pogled
SMRDO JEDAN OTISAO SRBENDAMA DA PJEVA UH DABOGDA MU ZADNJE BILO PRODANA DUSA
"..mehmede, sad broj dislajkove...za istinu... " Istina vise ne stanuje ovdje. Ovo je Bosna, zemlja tri nacionalne mitologije u kojoj je mir samo predah izmedju ratova, a ljubav samo uvod u mrznju. Istina je prva i jedina prava zrtva rata, a sve ostalo su lazi i selektivna sjecanja kao pokusaj pranja savjesti pred drugima i, sto je puno teze, pred sobom.
HOW YES NO:"I na kraju ova dvoličnost me podsjeća ko na onu trebu iz Minhena što je komentarisala talibane iz Maoče.. Kaže dotična: "Za mene ateisti nisu ljudi"...a zatim nastavlja "ovo su pravi muslimani kojim i ja pripadam"... A na slikama pije pivce, u bikiniju, našminkana, u štiklicama.. Šteta pa ne ode svojim Talibanima da je kamenuju... " Pun Facebook takvih! I ne samo FB, nego i kafane. Zapravo svi javno hvale jedno, a sta stvarno misle, to je nesto drugo, dok po uzoru na Aliju, opet rade nesto trece. Ovaj narod je pukao! Jos kad pocne pricati drugima kako su licemjeri dok brani "svoje" koji su savrseni, nemaju se cega stidjeti...ma..sta reci...BiH je najveca ludnica pod vedrim nebom. Hajde sad svi u glas:" da me vidi baaaboooooo, sedam jegera"! Ups, nije jos Bajram, izvinjavam se.
nije to nista kakav bi bio lom na mom koncertu u seheru!
jeli bila sarajevska ,,primadona iz tarcinskog silosa hanka paldum,, jedva e cekaju u beogradu da joj razvale bulu. VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
Kakvih se gluposti covjek nacita na klixu, pa nije Beslic politicar pa da ispravlja krive Drine. Jeste li vi normalni?Covjek radi svoj posao.Sta treba da slusa vas, vasa sr..nja i kletve?
Bitno je biti Bošnjak Deista, oduzeti legitimitet IZ, jer dženaza košta preko 3000 KM, pljačkaju na nesreći narod i krše propise vlastite vjere, jer Muhamed a.s. nije uzimao pare da klanja namaz, bilo koji, niti je Hatmu naplaćivao, niti Jasin i bio je na strani naroda, a ne tadašnjih bogataša i tajkuna !
neka malo i nasih u srbiji,oni nama pune diskoteke svaki dan,pa nek malo i nasi zarade koju marku tamo..:)
zafalilo halidu novca,pa otisao u Bg po pare,dobar je on pjevac,nek zaradi covjek,i dino merlin je prosle godine rusio srbiju.:D