Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@AKADEMIK jesi malouman bogte :) PUTIN je njima putno i ljetos sa tenkovima a i demontiro ih je sa evrovizije, sta si li si skonto od toga, nista????? @Glas jarane pa nije demokratija da se koristi evrovizija za politicko prepucavanje, nije to to. Nek pisu protestno pismo transparancy international ili UN-u :) Nek im amerika pomogne posto su ih oni i doveli na vlast tj marionete od politicara
toliko o demokratiji i slobodi govora, medija itd... tipicno za svjetske sile samo srezu ono sto im ne odgovara.... demokratija?????
@ \"MOCKBA\", A JA TI ZAĆERAM KURČINU VEEELIKOG KALIBRA DO BALČAKA, PA DA CRKNEŠ U SLATKIM PEDERSKIM MUKAMA ;-)
Doddjite Gruzijke da vam cika Putin nesto da :)
@ AKADEMIK Nataknem te na neomašćen balistički projektil velikog dometa
Joj Gruzina mangupa, zaboravili kako su im Ruje prosle godine \"put in\" hahahah :P :P
... UZGRED, PJESMA NEMA NIŠTA POLITIČKO U TEKSTU, A AKO ONI ŽELE DA GA ZAĆERAJU PUTINU, TO NIJE POLITIKA NEGO OBIČNI SEX, PA SAD, AKO PUTIN PRIHVATI POZIV DA GA ZGUZE (PUT IN), TO ĆE BIT DOBRO ZA NJEGOVA CRIJEVA I PROBAVNI SISTEM... ;-) PJESMA IMA LIJEP LIRSKI TJ VEOMA EMOCIONALAN TEXT KOJI JE SKORO SAVRŠENO UKLOPLJEN S MUZIKOM 70-IH... ... KAKO GOD, ZAĆERIVANJE PUTINU I POLITIKA NEMAJU NIŠTA ZAJEDNIČKO ;-) :-D
A JESU VALA ŠUKNULI PUTINU, PUT IN INULI SU MU DO BALČAKA!!! ;-) HA HA HA HA!!! JOJ -P_O_R_A_Z_A- ZA PUTINA... ĆUUJ, PUT INEMO TI PUTINU MOJ ;-)
Hoce cice da se zayebavaju s Putinom, hehehehehe Zaboravile kako im je preorao Gruziju prosle godine... :) A pjevale su: \"We don\'t want to put in...\" Htjele nehtjele, on vam ga ja Putnuo odpozadi :)))))