Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za mene je Bijelo dugme Bebek.
Ludo uz orkestar za sahrane... ti si svoje davno odsvirao Gorane...
Nisi bio 27 godina, najljepših 27 godina tvog života, a kakve su bile Tuzli i Bosni? Zaj*bane, malo je reći. Ne moraš vala ni sada dolaziti osim ako ulaz neće biti pet maraka. Sve ostalo je krađa.
samo caskom da pitam, ovaj orden, koji je?
fakat
nadjoh. francuski orden viteza umjetnosti
nije nikad ni titula u tz bila pa nikome nista 1921
Kad zafali para hajmo u bosnu..tam je puno budala...mamu vam
Nisam ni ja bio na moru 6 godina..ove godine će bit ludo :D
Dugme je bilo Dugme sedamdesetih, koncert kod Hajducke cesme nezaboravan... Fantasticni aranzmani, tekst, stajling shodno vremenu, da su na engleskom pjevali napravili bi mozda i svjetske karijere. Osamdesetih, na ja... Ali ovo sad - slusala ih uzivo, sjest i plakat kako lose zvuce. Brukate se samo.
vidi brega nema hljeba od one muzike, pa se "sjetio" obozavatelja bijelog dugmeta.
koncertna turneja "UŠIĆARI JOŠ KOJI €URO NA STAROJ SLAVI" Bijelo dugme je davno propalo,ta grupa je se raspala davno davno, bijelo duge=zlatne kašike
iznad tusnja zora svice dobro doso bregovice
izmuzi ti jos love za nista...
bjelu pucu volim slusat al facu lika gore mu ne gledat nikako .