Komentari (602)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goco, nemamo kad, protestujemo, sve nam se sastavilo, halali!
Clanak o Goci nabere preko 200 komentara, pa dobro, ko je ovde lud ???
ja znaaam...a necu ti reciii :D
Ja sam samo dosao da vidim sliku i odoh opet
...jes pohranio? :)))
nemam vise mjesta, sve puno :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (396)
Bitno je da se vidi stas...a ostalo ko sisa ( sisha da ne misli neko na m..u)
sisha...nikad cula za to.. a za m..u isto ne znam sta je... :D
gag ja znam al necu ti reci :-)
Sta je to dan zaljubljenihh?
To ti je dan kad upoznas neku/nekog i onda vam se dlanovi oznoje donja usna zadrhti a na oko krene suza koja je povezana sa kako da ti napisem ono dole gdje smrdi plaho kad odvalis...jer kad dole iscupas dlaku suza ti ide na oko. To je dan zaljubljenih.
100 komentara samo zbog sisa... Klix je u općoj seksualnoj krizi....
zamisli svi fino odu na koncert...i ona obuce rolku xD
Izbili bi protesti... :)
Hm, hm... muškarci kao muškarci... pitam se da li bi i jedan ušao radi odličnog glasa i pjesama, te Gocinog fenomenalnog zabavljačkog duha.. Ja sam bila prije par godina i iskreno ostala oduševljena. Dovoljno je čuti pjesmu "Zagrli" u "live" varijanti, da se isplati odlazak.. Dok me recimo Aleksandra Radović apsolutno razočarala nedostatkom interakcije i zabavljačkog duha.. ...A grudi, stražnjice, šminka, potpetice, pravilne ili nepravilne crte lica, lažni ili pravi nokti i obrve.. za to vam je dovoljno da izađete iz kuće i imate sve u ponudi..
za te prve karakterne osobine koje si napisala imam recimo aleksandru radovic, a kad mi se pare oci tu je goca.. kontas, sve to ima svoje.
Aura Ne kontam, jer žena ima glas i to odličan i osim par posljednjih pjesama, otkad se razvela imala je krasne i emotivne pjesme. Što se tiče tebe atheos, od..bi od mene u skokovima. Ne zanima me priča sa primitivnim zadrtim šovinistima kao ti. Na mom komentaru nisi dobro došao, a ja se na tvoje sigurno neću kačiti, jer si mi odvratan čak i u slovnom izdanju. Ti si grad upoznao 1992... i reci im debelo hvala za to, svima... a o meni veze nemaš, niti ćeš imati.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ako je to " to" sto se vidi na slici , ne bi me ni specijalci natjerali da udjem.
sta ti mislis, jel ovo pudding-zdjelica o kojoj je Dunja jucer pisala? :D
mislim da je blize zdjeli za mucenje jaja.
Eto prilike da se mladi provesele uz stihove "Naj naj naj reci ako pitaju naj naj naj voleo si skota" Hop-cup, tra la la, op sa sa, skoci, skoci, da ti vidim crne oci.
Banovali te? Zašto?
Nemam pojma. Rekli mi da sam prekrsio pravila koristenja portala. Da me ubijes, ne znam kako sam ih prekrsio, ali propisi su propisi i moraju se postovati. Nekom u redakciji se digne patka i to je to. Bye bye. Onda sam malo odmorio, ali vidim pocela revolucija kod vas, a i dosadno mi na poslu. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Da si kakva.. pridruzila bi se demonstracijama u Sarajevu :)
Čuj "Dan zaljubljenih"?! Valjda dan svetog Valentina.
Pa kod nas je dan zaljubljenih :)
Kao i novogodišnja jelka, jel?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova ko da se u formalin kiseli preko noći...dobra,pa doba
uuuh molim te ne spominji mi formalin...sjetim se najgoreg vremena svog zivota :D
p.s. meni vise izgleda kao da je upravo imala neku aferu..a i planira jos da ih ima..?
PRIKAŽI ODGOVORE (25)