Muzika
0

Goca Tržan u Coloseum Clubu 23. februara

Klix.ba
U subotu, 23. februara, sa početkom u 22.00 sata, za odličan provod i plesanje do kasno u noć u Coloseum Clubu bit će zadužena Goca Tržan.

Nakon odlaska iz grupe "Tap 011", izdaje svoj prvi samostalni album "U niskom letu" početkom 1999. godine. Pozitivne kritike i pohvale nisu izostale i svi su se složili da je muzička scena tog trenutka dobila pjevačicu očaravajućeg glasa i neodoljive energije.

Vrlo brzo su se njene pjesme našle u vrhu top-lista pop muzike cijelog regiona, a na samom vrhu Goca se zadržala i do danas. Svojim velikim hitovima i zaraznom energijom postala je sinonim za dobro raspoloženje a po svemu sudeći, tako će još dugo i ostati.

Poslije velikih hitova iz 2012. godine "Strašilo", "Srećo nečija" i veoma uspješnih dueta sa DJ Shonetom i Mega bendom, u decembru mjesecu je usrećila vojsku fanova novom pjesmom "Vadi se na moje ludilo". Spot za novi singl čiju je muziku i tekst radio Bane Opačić, a aranžman Dušan Alagić, biti će predstavljen javnosti u skorije vrijeme.

"Kad je bal nek' je bal", zato djevojke na usne stavite crveni "Karmin" a "Hormoni" i vatreni nastup Goce Tržan će zasigurno otjerati sve negativne vibracije i pružiti provod o kojem će se dugo pričati.