Ide tatinim stopama
52

Glumac ne skriva koliko je ponosan: Kćerka Johna Travolte objavila svoju prvu pjesmu

I. B.
Kćerka Johna Travolte i njegove preminule supruge Kelly Preston, izrasla je u pravu ljepoticu, a sada je svog oca učinila ponosnijim za još jednu stvar.

Naime, 21-godišnja Ella objavila je svoju prvu pjesmu "Dizzy", a glumac nije skrivao koliko je zbog toga uzbuđen.

"Još uvijek sam ta 14-godišnjakinja u duši, zato mi se ona toliko i sviđa", objasnila je Ella u objavi na svom Instagramu.

Na videu prikazano je kako Ella vježba za pjesmu, a na samom kraju pojavljuje se i njen otac koji je i sam podijelio video.

"Tako sam uzbuđen zbog Elle", napisao je, a ispod su se nizali komentari gdje su joj mnogi čestitali.

Obožavatelji su primijetili kako je Ella savršen spoj svojih roditelja.

"Predivno zvuči. Ona je slika i prilika tebe i Kelly", glasi jedan komentar.

Travolta i njegova kćerka surađivali su zajedno na Disneyevom filmu "Old Dogs", gdje je Ella utjelovila lik Emily Greer i zajedno sa ocem otpjevala pjesmu "Every Little Step I Take".

Ono što je sigurno je da je Ella krenula očevim stopama, a zanimljiva je i činjenica da je John imao 22 godine kada je 1976. objavio svoju debitantsku pjesmu "Let Her In". Istom je pokidao sve ljestvice slušanosti te se popeo među top 10 američkih pjesama.

Dvije godine kasnije, ponovo je briljirao s kolegicom Oliviom Newton-John i hitovima "You're the One That I Want" i "Summer Nights".

Podsjećamo, Johnova supruga Kelly Preston preminula je 2020. godine u 58. godini života. Ona i Travolta vjenčali su se 1991. godine, a pored Elle imaju i sina Benjamina. Njihovo najstarije dijete, sin Jett preminuo je 2009. godine.