Jaeger Music Night 2012.
2

Glasanje za bendove Filling Silence ili Karma Guru traje do 19. oktobra

Klix.ba
Bend Filling Silence
Bend Filling Silence
U petak, 5. oktobra, u klubu DFK u Banjoj Luci održan je drugi polufinalni koncert Programa Jaeger Music Night 2012. U sklopu ovog koncerta snage su odmjerili bendovi Filling Silence i Karma Guru, a nakon toga je nastupio izvrsni srbijanski bend S.A.R.S., koji se pobrinuo za odličnu atmosferu u prepunom DFK klubu.

Podsjećamo da je glasanje za bendove Filling Silence ili Karma Guru otvoreno do petka, 19. oktobra, putem web sitea www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina. Pobjeda u jednom obliku glasanja bendovima će donositi po jedan bod, a bend koji osvoji dva od tri boda ili sva tri boda nastavit će se takmičiti u programu Jaeger Music Night 2012.

Nakon petka ćemo saznati i koji će to bend ući u finale Jaeger Music Nighta 2012: bend Filling Silence ili bend Karma Guru sukobit će se sa prvim izabranim finalistom, bendom Big Brothers, u velikom finalu Programa Jaeger Music Night.

Bend Karma Guru
Bend Karma Guru
Bend koji pobijedi u ovogodišnjem izdanju Jaeger Music Nighta bit će nagrađen mogućnošću da snimi i objavi svoj prvi album u studiju Skirlibaba producentske kuće Ekipa, a vrijedne nagrade predviđene su i za drugoplasirani bend, kao i za bend koji pokaže najviše truda i zalaganja tokom trajanja Programa.