Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda! Tako zdrav i opušten koncert sa puno lijepih emocija i pozitivnih poruka kroz njegove pjesme, znaju ovi što su bili. Živio ti nama Gibo!
Napravit cemo mi..ali da bi uspio on mora sad sa 12 godina otici van Sarajeva...djecu unistavsju kvazi strucnjaci kojima savez omogucava da rade sta hoce da bi zaradili pare....
Moj Gibonni kod nas vode ljubav i prave nove telece glave, mafijase i ubice. A Edin Dzeko se nekad omakne. Urijetko.
Bio legenda, ostao legenda!
Drugim rijecima Gibo rekao-hebite se 🤣👍
Jel to kulturno reko..hebite se???
Kripi...
Kao muzicar je odlican,a kao covjek jos bolji.Ziv bio legendo
Vjerovatno ovo u svakoj zemlji ovako...u Srbiji Novaka Djokovica, Hrvatska Luka Modric, itd itd
Kamo srece i da hrvati vode ljubav i naprave novog TITA!!!
pravis dzeku, dobijes varesanovica. al stas nek je zivo i zdravo, pa makar i sa dvije lijeve noge.
Napravite malog Ramiza Salkica
Napravite novog Rahimića
Joj populizama odvratnih.....
Džibu sam počeo slušati sa Osmim Putnikom,i tu mi bio dobar.Poslije solo karijeru sam pratio do albuma Miracul,bilo je tu dobrih stvari Poslije toga su sve pjesme copy paste,tako da više i ne pratim,dosadne i jednolične.
Bas poslje Mirakula svaka pjesma ista..
Dugo vremena sam o ovom patetičaru imao lijepo mišljenje. Prvi album fantazija, drugi jedno te isto al ajde.... al što je počeo da jaše glavu, auuu.
Suplju bacio uzeo lovu i ispalio,svaki isti po prici i ponasanju