Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo X gdje izlazis??
Imam ja javnu sklonost da ti zvalje razvalim...idi ebi se paksu..derpe
Gay lover...probuseni dollar
p.s tek sad skontah :)))) cak ti i nik porucuje ovo o cemu pisem iznad hahahaha
Fakat mi nije jasno sta je s ljudima pa imaju problem ko s kim spava! Dragi xxl odakle ti sloboda da ti smeta ko s kime ima sex! Ja ne e znam koji je to fol, ali psiholozi kazu da su najveci homofobi upravo ljudi koji imaju latentne (skrivene) sklonosti prema istom spolu a s time ne mogu da se nose, pa svoje frustracije izrazavaju kroz mrznju prema gay populaciji.
Zali seb i sebi slicnima,jer ako su ti derpe i alkoholicarka/narkomanka uzor onda mi te je stvarno zao..sutra su ti nekrofili uzor,a prekosutra?
Takve kao sto su xxl i commi mogu samo da zalim. A zalim i nas, koji smo prinudjeni zivjeti sa takvima.
imam kartu, jedva cekam! love love love him!
Ovi tvoji \"prijatelji\" su sasvim u redu..jedan se ebe u paksu po javnim zahodima,a ova krepala od droge i alkohola..eto pa daj svojoj djeci od koga ce da nauce ko je je normalan...ili si i ti derpe hm
ja kupio karte za Zagreb 20tog meni je album Faith i dalje jedan od najslušanijih Make it big od Whem je klasika a on pjeva i stare dobre pjesme Za sve one koji vole njegovu muziku ovo je ekstra prilika da uživaju u jednom od najboljih muških glasova u svijetu muzike danas
...homofob...
retardiran si malo je reci
Jel tebi otac peder,a majka narkomanka..sta ja sad paoak a ti raja..ma poduvaj me..frajeru
e nek si ti dao pametan komentar u p.m! nit ti u dzep nit iz dzepa sto je on peder a ona narkomanka, al nek si ti prokomentarisao... jel ti dusa na mjestu sto si im se nagovorio?
peder hvali narkomanku...Boze sacuvaj