Pretekao Bieberovu pjesmu "Baby"
721
"Gangnam Style" postao najgledaniji YouTube video ikada
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, do oktobra prosle godine na britanskoj top listi nije bilo pjesama???
Bolje i ovo,nego derpas Justin Biber
OPA GANGAM STAJL ! EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SEXY LADYY OP OP OP OP
A ovaj BIEBER , jeli to onaj sa šljemom na glooooovi ?
@ano ...sabinice, ako ti razlikuješ duppe od glave... :)
commi dosadio si i Bogu i narodu vise haha
eh kad meni safet isovic zapjeva a litar loze domace ispred mene, kakva Ganga stajl
PAZNJA!!!!! Ako vam neko posalje link za skidanje albuma Justina Biebera, ne ulazite na taj link. To je link za skidanje albuma Justina Biebera. !!!
oja điho, đihi đihi đoha :D
Gangnam Style je vise furka nego sto je dobra pjesma. Toliko ima boljih pjesama od Gangnam Style. Sto se tice Justin-a ne znam sta ima klinjo da pjeva \"And we would never, ever, ever be apart\" ili \"Cause I\'m in pieces Baby fix me\", kada ni on sam ne konta sta ovo znaci. Meni Justin-ove pjesme ne odgovaraju njegovom uzrastu i njegovom djecijem nerazvijenom zenskom glasu.
PSY PSY PSY PSY PSY PSY,BAREM ON NIJE PEDER!!!!!!!!!!
@lol To znači da je postala prva pjesma na historijskoj top listi. Odnosno, prvo mjesto na top listi svih pjesama ikad. Eh, sad, to je po meni glupo jer postoje tolike strašne pjesme, a ovo je smijurija obična, brate, pa ne možeš jednu zafrkanciju porediti s pjesmama ne znam sad, Queena, Beatlesa, Rolling Stonesa i još mnogih drugih grupa U2 npr, da ne nabrajam dalje... A ne znam fakat šta se svi furaju toliko na ovaj Gangnam style fakat, meni je ovo onako, posmiješno na prvu, ali brate da obara neke rekorde gledanosti... ne znam.
pa to je otprilike malo vise od pola kineza pregledalo i eto cifre...
Youtube botting and f5 style
Cannibal Corpse - Make them suffer
nije govno nego ćuko se posro,sranje i Biber i PSY beze staremi Goran Bare je za njih život izmislio
Znaš da su sranje a nisi ih pogledao?