Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje se preferirao Maiden, poslije Metallica.... Čak su se i Saxon i Warlock više slušali od Motorheada što potvrđuje i posjeta u Zetri 90'. Dok recimo Judas i AC/DC su više cijenili u drugim centrima. Rock u Sarajevu su ubili šabanski rokeri tipa Brege, Tife, i ostalih trabanta. Da bi seljaka natjerao da sluša rock, moraš mu napraviti pjesmu '' hop cup, poskočit ću, i ostale nebuloze. Te već davne 90'. sam ih prvi put uživo gledao. Later, many times.
@AKADEMlK porediti to je kao porediti Biebera i Taylor Swift sa Maroon 5
@AKADEMlK Kao prvo, u kojem pasusu mog posta si izvukao taj zaključak? Kao dugo, radi se o potpuno dva različita muzička pravca od kojih svako ima isvoju publiku. Recimo na koncerte Whitesnake sa Coverdalelom idu curice koje slušaju pop, teho i cajge, dok su na koncerte Motorhead-a dolazili samo istinski rokeri. To je bitna razlika, jer koncerti su ADITORIJUM! Ako odeš na koncert Judasa, Maidena, AC/DC, to nikako ne možeš porediti sa svirkom GNR'. Vjerovatno se ne razmijemo, ali opušteno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lemmy izjebi sve pickice ! RIP
R.I.P. ace
R.I.P. Lemmy
RIP
Lived hard, died blessed, Lemmy!
Pozdrav Lermmy
R.I.P LEMMY. ALWAYS KEEP ACE OF SPADE ON HEAVEN. LJEPO JE BILO ODRASTI UZ TVOJ GLAS I UMIJECE NA BASS GITARI
You know I'm born to lose, and gambling's for fools, But that's the way I like it baby, I don't wanna live for ever !"
jest mu umijece, da je rodjen u bosni zvao bi se lemmy drljacha. :) ali i to ima svoju car, treba znat drljat.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)