Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast!!!
Frenki samo naprijed!
mah zna se ko je moj idol a ti si budalo samo jedan vol bit cu bolji od sviju vas kazem vam na sav glas jesam mlad ali ti si gad imam 15 godina i rap je moja imovina
BRAVO Frenkie, cestitke i samo naprijed! :) Sve moguce rime guta i sklopi !!!
po naslovu sam mislio da je frenkie u najmanju ruku povalio scarlett johansson u nekom novom filmu, kad ono par sekundi na tamo nekom soundtracku.. da ne bi bilo zabune, ja frenkiju od sveg srca cestitam i za ovo a zelim mu naravno i ovo na sta pomislih.
Znam da je oficijalni soundtrack za film, sa originalnom muzikom za film, radio jedan producent. Ova pjesma nije uvrstena u soundtrack cd, ali se nalazi u filmu. Svaka cast Frenkie!
ja nigdje nisam mogao da nadjem tu njegovu pjesmu na soundtrack i score. da se pjesma mozda ne zove nekako drugo?
najgore je da se u filmu i necuje toliko frenki koliko je najavljivano. steta jer bi ga bas volio da cujem u njemu
jel ovo copy/paste clanka sa t-portal.com od prije par dana sve mi se cini da jest..makar napisite da ste kopirali
samo naprijed...