Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta's ti papku u BiH objasnit sta je satira a jos manje sta je rap... Da ste uradili sa Darom spot, svi bi vas hvalili a ovako ce vas svi popljuvat jer kod nas samo papanijada uspjeva. Dovoljno je pogledat Jalu i preglede na utube svih njegovih spotova prije onog sa Mayom nekom i onda pogledas preglede tog spota... Sve ti bude jasno... Pogotovo kada papanijada sada za SFF pocne furat "selo moje lepse od Pariza".... Nebitno, ljudi su oderali i tekst a beat je jedan od najjacih ikada ;)
Kome je Jala reper, i prije i poslije te pjesme, biće da nije knjige u životu pročito.
Sreća pa nismo više braća. Pokori se Allahu i bit ćemo braća. Do tad me zaobidji.
De indigo nasmij se jednom evo marka
sranje iskreno Jala i Buba preuzeli scenu ovo je vise isfuralo ovo vecina raje više ne slusa, sad bi svi armani najke dolare eure...
Nije klix.ba scena. Vjerujem da Frenkie nastup naplati 2 ili 3 puta više od Jale i Corellija.
https://www.facebook.com/U%C5%BEivo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357/
KONTRAAA KONCHOO KONTERASSS VRHHHH
Bravo Kontraaaa
Sranje nad sranjima
Kontra vrh, kao i frenkoza
@Guzna_bubuljica.tooo jedan je kontraaaa
Deniro bratnaš