Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobijes milion dolara samo zato sto pustas muziku??????????????????????????????????????????????????????? Opet ne kazem, slusam i ja ponekad ovu "computer" muziku, ali Rock i filharmonija su umjestnost na sceni (kada pricamo o sceni)... A ovo pustanje muzike sa USB-a jest ugodjaj za slusat, al ovoliko para zaradjivat na tome je smjesno.
Nema veze sto je broj 1 u svijetu on po meni nije najbolji DJ a ni producent,po meni najbolji su oni za koje se slabo cuje,npr. JESTFIRE,KSHMR,TOM & JAME,ALEX DERRON itd...
KSHMR ce bit aBd broj 1 :)
@Tomorrowland Hoce aBd on mi je bio prvi na listi na top 10 DJ MAG
"DJ" .. zalosno sto pravi umjetnici uzimaju po 2 hiljade eura za nastup, ako su sretni...