Puno zabave i smijeha
0

Februarski program Aquarius Vilsa donosi nove uzbudljive svirke

Klix.ba
Februarski program Aquarius Vilsa donosi nove uzbudljive svirke, a već 9. februara se očekuje nastup benda Perpetuum Mobile.

Bend je osnovan 1998. godine i jedan je od najdugovječnijih regionalnih klupskih dance bendova, jači nego ikada do sada. Vrhunska ekipa prvoklasnih muzičara, sa špicem sačinjenim od dva vanserijska ženska vokala, su spremni da kreiraju "noć nad noćima".

Perpetuum Mobile, ističu u Aquarius Vilsu, ne treba posebno predstavljati jer za njih znaju svi ljubitelji klupske priče. Njihovi trosatni nastupi su sazdani od posebnih aranžmana najvećih svjetskih hitova i dinamike koja prevazilazi klasična poimanja svirke.

The Frajle, popularni novosadski ženski bend, će u petak 15. februara ponovo napraviti svirku za pamćenje. Nakon prošlog rasprodatog nastupa, spremne su da ponove vrhunsku atmosferu i naprave večer u kojoj će se uživati.

Mnogi ih nazivaju pozitivna bomba, zato što muziku toliko vole. Ove četiri jedinstvene dame jednostavno nikoga ne ostavljaju ravnodušnim a atmosferu koju kreiraju na nastupima publika opisuje magićnom i zavodljivom.

Kada se izgovori slogan koji prati The Frajle, "Četiri dame, jedan show", svi koji su bili na njihovim koncertima znaju šta to znači – skoro tri sata nezaboravnog muzičkog iskustva, zabave, smijeha i pjevanja uglas.

Posebna pažnja je usmjerena na hit subotu 16. februara kada će u Aquarius Vilsu ekskluzivno nastupiti jedini evropski bend Single Ladies Real Tribute Beyonce.

Single Ladies su petočlana grupa atraktivnih, snažnih, ambicioznih i super talentovanih žena koje su se spojile u zajedničkoj energiji i želji da pjevaju i sviraju najveće R&B hitove Dive Beyonce. Nastupale su na mnogim evropskim festivalima, klubovima i jedan su od najtraženijih tematskih bendova. Njihovi nastupi pune arena i velike dvorane, a u sarajevski Aquarius Vils stižu prvi put da prirede intimni spektakl koji se ne propušta.

U najromantičnijoj večeri godine, Valantinovo, 14. februara, posjetioce će zabavljati popularni muzičar Vlado Podani.

Sve informacije o programu su dostupne putem online servisa www.kupikartu.ba, FB i instagram stranice Aquarius Vils i putem telefona 061210788.