Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citiram Kolju (bio sam na Tjentištu): "znam da ovdje ima partizana, a da li ima četnika"......... sačekao par sekundi i onda na mikrofon rekao: "isti je to ku..." A za svoje komplekse ipak ćete se obrtiti stručnijim licima :) OK fest je odličan i sve je bolji i bolji, ali narodu se ne može ugoditi.
Što bi ti Kolja u "zajebanciji" rekao ... "Dobro veče Četnici". Fuj koji retard majko!
"I tako ...... taman kontaš da su se pojavili neki normalni klinci u RS-u , neopterećeni fašizmom , operisani od četnikovanja ,koji organizuju festival na Tjentištu pod nazivom OK FEST ..... (gdje je line up fakat dobar ...od Laibacha , Vlatka Stefanovskog ..itd .....) i dobiješ informaciju da je frontman banda "Kolja i grobovlasnici" , Nikola Pejaković Kolja ,inače poznati srpski režiser i kvaziumjetnik , izašao na binu i otvorio koncert sa "POZDRAV ČETNICI" ..."
"... gdje je nastao delirijum i oduševljenje u "raji" !!! Da se desilo na nekom festivalu u Sarajevu i, ili da neko potegne bilo koju stranu neke fašističke priče , pogotovo sa bine , bio bi izbačen na glavu !! .... IPAK SMO MI METROPOLA I UMNO I FIZIČKI ZA OVE FAŠISTE !!"
"... Iskreno sam bio sretan što se pojavio još jedan dobar festival u BiH ...ali poslije ovog' ide vam blaćenje nas svim mogućim poljima ...i prozivanje medija da vas satiru na svakom koraku .... smrdljivci četnički !!! I ne vidjeh da je i jedan portal objavio ovu vijest , iako ste vi ovu informaciju dobili puno prije mene . ISTINOM DO POMIRENJA !!! .... ne možete pakovati vijesti i zbog nekog ili nečeg ne objaviti o četnikovanju na Tjentištu !! ZAŠTO ŠUTITE O TOME BA !!!!"