Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sikter i validna su ok, ali dje velahavle nadjoste, oni su bas nako, i vise nego nako
nikad cuo
Beshko se forsira i mochan je!
djes Ibro,stvaraoce mita o normalnim vrijednostima.ti bas imas veliko misljenje o sebi,aj nagovori Incka majketi da malo one Bonske upotrijebi,ili ti je nestalo KRIPTONITA.frajko svjet mijenja na koncertima Lepe Brene.SMJESAN,PRESMJESAN!!!
Vidim, opet se nisi predstavio Ibro. Ali nema veze, jer znam ko si. Nekad davno si vjerovatno naucio vrtiti tri akorda na gitari, negdje u svom prigradskom naselju, pa si svirao na dernecima \"Balkane moj\". Ostao si neostvareni velikan, i sad proklinjes zivot radeci u kancelariji od 9 do 5, posao koji mrzis. Cekajuci da se radni dan zavrsi, pises zlobne i otrovne komentare, cime samo pokazujes koliko si nezadovoljan svojim zivotom. Eto, imas kompjuter i koristis ga - znaci da posjedujes kakav takav intelekt. Bolje ti je da ga usmjeris u nesto pozitivno i kreativno, pa mozda nekad i budes zadovoljan svojim zivotom. Zelim ti da uspijes. P. S. Ja nisam ostavio nijedan anoniman komentar, ti si taj koji se ne predstavlja. Svi znaju kako se ja zovem i prezivam
ah da, vise necu gubiti vrijeme zbog ove gluposti, pa slobodno nastavite sami sebi pisati hvalospjeve.
@Tanya, ovako ja sviram 12 instrumenata, ako ti je ovo \"sviranje\" . @Vatrogasac, fino sam rekao sta mislim i o sikterovoj \"muzici\" i o onima koji vam non stop stele ovakve reklame. I ne kaki mi ti o kulturi, svega ti, nakon sto anonimno u nedostatku argumenata mene izvrijedjaste. Boli me, ponovo, milokliz svirate li vi sta volite ili ne, poenta je u stvaranju nekakvog mita \"normalnosti\" i (malo)\"gradjanstine na ovoj nazovi muzici i etiketiranju svih koji vam se usprotstave. @Opa. nisam ovdje pisao o Laki, mada onakvog infantilnog majmuna umjetnikom moze proglasiti samo trenutna malogradjanska sarajevska scena. Ista ona sto je pljuvala po Adiju i ljudima koji su jedino i pokusali donijeti nesto novo u taj ucmali pakash od grada.
meni ovaj ibro lici na onog kompleksasha koji je psovao i pjenio kad je lani bilo mnogo tekstova o laki, pa sve \"ovo je stela,laka nema pojma,ovo je zavjera supermarketa\" itd itd...elem, predstavi se ali imenom i prezimenom sto su ti ga roditelji dali, pa daj nam malo svima ovdje informacija o sebi i svojoj kompetentnosti. ispade \"sikter\" brani sebe ali ti ne znas da je ostalo u gradu jos sto bi ti rekao \"samozvanih normalnih\" ljudi.
Sranje.
hvala tanya. Zaista nema potrebe vrijedjati i psovati. Mozda sam te ja nekad uvrijedio, to kad si me, kako kazes, upoznao u ratu, ali to necemo doznati ako se ne predstavis. Mi SVIRAMO muziku koju volimo, a tebi ako se ne svidja, nemoj jednostavno slusati, pa i napisi da ti se ne svidja, ali nemoj biti nekulturan.
dragi Ibro, tri od tih 7 \"neuspjesnih muzicara\" 3 zive od pjevanja u operi (dva u horu, jedan solista), basista svira sa Lakom i jos nekim drugim bendovima (zovu ga valjda sto pojma nema, a ima bas sa elektronikom), taj Zlatar vatrogasac je komponovao muziku za mnoge igrane filmove, od kojih su neki dobili zlatne medvjede, evropske oskare, itd. Onaj \"elektronicar\" Basheskia je svirao bubanj sa sesnaest u Lezi majmune. Onaj papak Eso je sa sedamnaest svirao sa Sikterom turneju po najvecim italijanskim stadionima na elektronskoj gitari, a u isto vrijeme je svirao i sa holandskim jazz bendom, sastavljenim od profesora na jazz akademiji u Utrehtu. Sad svira i sa grupom Skroz, koji su isto cista elektronika i nemaju pojma. Nisam se imao namjeru ukljucivati, ali kad si me vec spomenuo imenom, mozes se i ti predstaviti Ibro, pa da se upoznamo sa tvojim likom i, sigurno grandioznim, djelom, koje je ostavilo dubok trag.
@ibro dirka: za tvoju informaciju nema ni jednog momka u Sikteru koji ne svira barem jedan, a većinom i više instrumenata. Ukusi su različiti i to što se tebi ne sviđa nečija muzika zaista nije razlog da vrijeđaš i psuješ onog kome je posao da vijest objavi.
za ove neuspjesne muzicare iz tzv benda sikter: nisam uopste ogorcen, izgleda da niste navikli na realnost. nemam nista licno protiv clanova siktera, mada sam neke upoznao i nisam impresioniran. ovog zlatara recimo u ratu kada je na sve nacine pokusavao izaci iz grada, kada mu to nije uspjelo, privalio se vatrogascima, pa poslije godinama pricao o svom kao ratnom doprinosu. sve je to jad do jada, mada nisu jedini pa nemam nista licno protiv njih. govorim strogo o muzickim \"dostignucima\" - jad i cemer, koliko god vam to smetalo.
@ibro! opet nisi uzeo terapiju.ccc...
Dragi Ibro, ne znam zasto si tako ljut i ogorcen, ali mozda bi bilo bolje za tebe da manje pises i vise citas, pa da i ti nekad mozda postanes pismen. Kada budes pismen, mnogo ces lakse i ljepse izraziti svoje misli, koliko god one glupe bile - mozda ces nekome zazvucati i pametno. Ovako su te svi, bolan, provalili da si glup, naivan i neobrazovan.