Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih samo da pozdravim pristutne
Cuj ne forsiraju se? Pa bas se forsiraju,pogotovo sa ovim komentarima koje sami sebi ostavljaju :)
Ma jel ove komentare pisu Camile glavom i bradom ili se meni cini? Gdje vi razvaljujete ba? Trudite se sve je to super ali nemojte ba pretjerivati sa tom pricom. Pa imate samo po 10-15 hiljada pregleda na youtube,nidje veze
Odličan rock bend. Jako dobri uživo. Albumi fenomenalni. Ne foliraju se, nisu šminkeri, samo sviraju rock and roll. Puno sreće momci!
Ova ekipa je iznad svakog carsijskog traca. Njihovo vrijeme upravo dolazi.
Kako su zatresli Slogu, noge su mi klecale. Rock\'n\'Roll se u BiH vraca na velika vrata.
konacno imamo svjetski bend. Odlicno izgledaju, jos bolje sviraju. E kad bi u Sarajevu opet nastupili, daleko mi BG, a i hrvatska.
Ne znam nijedan naš bend da ovako dobro radi kao kamile. Gledao sam ih u Zenici i u Slogi...a bome bi otišao i u ovaj BG da imam para!
nista u Bosni.. pe_derska profiutna organizacija.. necu vas slusati a bas sam mislio doci ma gdje bili u Bosni..
super, samo zasto nema kod nas koncert !? :D