Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heilsarmee, tacno je da je \"vojska spasa\" osnovana u Svajcarskoj ali je aktivna u cijeloj Evropi i u svijetu. Iza Hailsarmmee stoji internacionalna crkva, i po svoj prilici da nece ucestvovat na Eurozongu upravo zbog toga. Bar tako danas u medijima.
Ma brate kaad vidim koliko je svaki put sve više i više pedera na ES, vala ne bi volio ni da idemo.... (pa et ako ne odemo da se bar na ovo možemo vaditi xD)
ma nije ni ova animacija za svakog!
\"Riječ je o šest vojnika-muzičara koji su na švicarskom ....\" Vi očito nemate pojma sta znači Vojka spasa.. To je RELIGIOZNO udruženje i nema nikakve veze sa vojskom osim što imaju i svoje vlastite \"uniforme\".. A glavna im je i jedina \"zanimacija\" da pomažu gladne i sirotinju djeleći besplatno hranu i druge potrepštine...
Dobra pjesma. Zgodna im je ova pjevacica u skupini, al ne ide joj brate ona odjeca, treba nesto krace obuci.
Ma ko zna ocel ovaj i docekat eurosong hahaha
a je li mi idemo na eurosong ili ne _
Hocemo Dunju Ilic za predstavnika SRBIJE na eurosongu :)
...taman potrefio...on u pubertetu a dugonogih ljepotica........ :)