Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala i drugi put! Jos samo da se ubice malene Berine procesuiraju!
Ako je ono bilo pokazivanje zuba, crno nam se piše.
usao bih u nju ko u europsku uniju...
zato ti i ne daju u EU što si takav....
Ma kakvi zubi, nisu ono bili zubi, zubi će tek da slijede
hoće qrtz, da se bar malo uozbilji opet bi se brkan i štukan dovukli s muzikom i sve pretvorili u koncert....a dijete umrlo. Sve se zna, moj SDP omladinac, Beograd nam preko vas i šćepe upravlja federacijom...
LJUBAZNO BIH ZAMOLIO ADMINISTRATORA KOJI ME BANOVAO DA MI OBJASNI ZASTO JE TO UCINIO...
Jesmo , pokazali smo zube , KRNJAVE zube !
Ženu sa kratkom kosom nikada ne shvataj ozbiljno. Pogotovo ako fura "girl power" pjesme za iskompleksirane šiparice.
Pokazali zube?Onda smo garant svi krezubi
ne znam zašto pucate minuse..pa u sred Zageba ako se plaćaju kate ne može da skupi 2000 ljudi,,,jedino ako je besplatan ulaz dođu lezil***vići i klošari....toliko o njoj
ta Mirela ako mislite da je Bošnjakinja griješite... je obična papanka sa dobrim glasom, vidi se kako ima turneju na cjelokupnoj godišnjoj turneji ima 20 000 posjetilaca i to je punu...a zašto , jer je kao čovjek loša i izjave su joj bljak..
hahahaha Joj suplje price! "Najbolja ste publika" furka ne prolazi vise ni u Cekrcicima. To isto "sigurno" neces reci u Beogradu, pa u Splitu, pa u Podgorici,... A nasa raju pusi ove fore ko velika.
MIrela je gromada od žene.... A novi album je odličaaaaaaan! Pa čuj ti samo energije i teksta.... o'ličan.
Eto ljudi Elemental je ponosan na nas, protesti su se isplatili...
hahahahahahahahahah