Za album i saradnju s Arsenom
7
Edo Maajka nominovan za Porin u dvije kategorije
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije on bh reper jer bih mu ništa nije dala osim mjesta rođenja
Hallo nacjonalisti radi se o nagradi a ne tome sta je uradio i zbog cega, idite gledajte "zvjezde Hayata", i "Zvezde Granda "
Ne želim se petljati u tuđe, privatne živote. Dobar broj od Vas koji komentarišete ovdje su iz mješani brakova iz bivše Juge. Sa obzirom šta se desilo ovdje, prije bio oženio Izraelku nego Srpkinju ili Hrvaticu. Kako god, to nimalo ne utiće na njegove odlične tekstove, ni malo me ne čudi što je pjesma ''Šta će reć'' nominirana.
Zato su se i vjencali u Zagrebu gdje su imali obicno gradjansko vjencanje. Zagreb je inace glavni grad jedne SEKULARNE drzave i tu se moze vjencati svako za svakoga bez obzira na vjeroispovijest, sto vasi ograniceni umovi ocito imaju problem shvatiti i prihvatiti. Sto se tice njegovog "prelaska na judaizam", evo sta kazu malo obrazovaniji ljudi od klixovih komentatora: "Vjenčanje Lilach i Ede u Izraelu će biti potpuno pravovaljano jer su se oženili IZVAN nadležnosti države Izrael ili muslimanske zemlje koja traži također istovjersku ceremoniju. Edo ni zbog kakvog zakona, ako ne želi, ne mora prelaziti na židovstvo osim ako sam nije uvjeren da treba promijeniti vjeru, o čemu također odlučuje rabinski sud" - zaključuje Kotel Da-Don, rabin židovske općine Beth Israel u Zagrebu.
Bosansko Hrvatsko Čifutska đukela. Znate li da po židovskom zakonu, jedini način da musliman ili kriščanin oženi židovku je da pređe na judeizam. razmislite sami i donesite zaključak!
Edo pravi CIFUT,smrdi opasno
Nisam gore pašče čuo da toliko laje i to sa bosanskog na hrvaski a sada i na cionisticki. I sta reći paščetu nego maršššš..
Pa Edo je otišao u najfašitičkiju državu na zemlji i fino mu.
Kad vidim ovog efendiju i ostale fasiste raznih boja i oblika u nasoj dragoj BiH, potpuno je jasno da je Edo uradio najpametniju stvar u zivotu sto je otisao odavde. Bolje zivjeti na Papua Novoj Gvineji nego ovdje, a o Zagrebu i Tel Avivu da i ne govorimo.
Đesi israel, ću.fut.sko gnijezdo gen.ocid.no šta ima tel avivu
Edo pjeva u RH živi u Izraelu, a jednom je rekao za HRT kada prođe Hrvatskim bolnicama, ustanovama i zakonima...da je Hrvatska u svemu 150 godina ispred BiH i regiona...on je u BiH samo rođen i ništa više...
Ne prdi, vjerovatno je veci Bosanac od tebe. Nije ti on kriv sto si ogorcen vlastitom anonimnoscu i mediokritetstvom.