Muzika
0

E - lab: Koncert Pavarottija u Sarajevu sigurno će biti održan

FENA
Koncert Luciana Pavarottija, zakazan za 8. april 2006. godine, u sarajevskoj Zetri biće održan kako je i planirano, saopštio je sarajevski promoter ovog spektakla firma E – lab demantujući jučer objavljenu vijest novinske agencije TANJUG o otkazivanju turneje maestra Pavarottija.

"Usljed zdravstvenih problema i bolova u predjelu kičme, Pavarotti je sinoć prebačen u bolnicu u New York-u, gdje je podvrgnut 15-minutnom ljekarskom pregledu, nakon čega je premješten u svoj stan u New York-u gdje se trenutno i odmara.

U kontaktu s menadžmentom gospodina Pavarottija saznali smo da su njegovi nastupi u zemljama Južne Amerike odgođeni za septembar, dok je dio evropske turneje, koji obuhvata i nastup u Sarajevu, 8.aprila. sasvim siguran", navodi se u saopćenju firme E – lab.

Kontigent ulaznica od 100 KM je rasprodat dok ulaznice po cijeni od 120 KM više nije moguće rezervisati putem broja telefona 061 430 435 ili putem internet stranice www.e-lab.ba. One se od danas mogu nabaviti kod ovlaštenih prodavača firme E-lab u Sarajevu na platou Skenderija i u ulici Ferhadija od 9-17h.

Sarajevski promotor koncerta raspolaže s malim brojem ulaznica po cijeni od 140 KM, 160 KM i 180 KM koje se još uvijek mogu rezervisati putem gore navedenog broja telefona te na oficijelnoj stranici nastupa Luciana Pavarottija u Sarajevu, saopćeno je iz E – laba.

Firma E-lab u saradnji sa svojim pratnerima je obezbijedila i sljedeća prodajna mjesta na kojima se može izvršiti rezervacija i kupovinu ulaznica:Sarajevo: Poslovnice Centrotrans Eurolines: Ferhadija 16, Autobuska stanica, ul.Put života br.8, zgrada općine Novi Grad, Zenica: Centrotrans Eurolines – Mehmedalije Tarabara bb, Visoko: Centrotrans Eurolines - Autobuska stanica, Ilijaš: Centrotrans Eurolines– Autobuska stanica,Olovo: Centrotrans Eurolines – Autobuska stanica te Kiseljak: Centrotrans Eurolines – Autobuska stanica.