Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...vizuelno je danas samo bitno, sve ostalo tezi nuli.
Uvijek je nesto najgledanije kad neko izgubi virginity, u ovom slucaju javnost je htjela vidjeti kako Dzejla izgleda u buducem porno izdanju
Ma da, pare, golotinja, auta itd. Nikakve melodije bullshit teški haha I kad me pita što ne sluša nešto novije 😄😄 no thank you bitch
Drago mi je da pripadam generaciji koja je zapamtila muziku devedesetih i prije. Ovaj trash danasnji je neizdrzljiv
Nista nisam razumio i nemislim je ponovo poslusat
Kanye West ako te uoči waoooo sljedeća ide sa Eminem Abd.
Svijetu se svidja ali.. tvom narodu koji bi trebao da se ponosi tobom cete i dalje omalovazavati, i tvoj rad ciniti nistavnim. Zalosno.
Ti li si Dzejla?
Ne govorim samo za Dzejlu nego za sve nase.
Pjesma nije losa ali sumnjam da cu je poslusati drugi put.
Ekstaza za papanke/papke.
Najgledaniji u svijetu? 😂😂😂😂😂😂😂😂
Dzejla je super, ali ovo joj nije trebalo. Lose😒
istina je da mala zna pjevati,ovo ostalo se samo prate ti novi modni trendovi
jaooooooooo.... među najgledanijim na svijetu ??? jaooooooooo....
JOS JEDNA U NIZU ŠUND PJESAMA...
SŠS SMEĆE,ŠUND,SRANJE
To je ona što je kao predstavljala zadnju generaciju mladih pop pjevača po uzoru na Radovićku, Tomašević, grupu Zana, Viktoriju itd, a na nastupima pjeva Seku Aleksić i turbo folk još piskutav glas bez studijskog dorađivanja dolazi do izražaja.
Uz napomenu da ostatak svijeta koristi Spotify, a ne You Tube...jasno je da ovi parametri važe samo za zemlje u kojima je YT dominantan.
Odron od pjesme
Pjesma je losa, spot jos losiji.. ali to ne mijenja cinjenicu da Dzejla i dalje ima top glas, samo ne treba da snima ovaj kic..
Džejka na nastupima pjeva turbo folk još oskudno obučena. Glas joj je uvijek bio sitan i prosječan, da nije bilo Šerifovićke ne bi se ni ona ni sestre probile dalje od Rogatice