Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najjaci su, svi vi sto pljujete nastavite slusati Ace i ostale, pozzz
@ beg eto nek ti slušaš dobru muziku kod kuće i u svom golfu dvici sinan,džej,jana,ceca,polumenta,poluvoćni....
Samo naprijed DK! DK je najbolji BH proizvod od rata do danas. Svaka cast momci, ne obazirite se na komentare ovih kompleksasa i negativaca. Mnogi ovdje su vase kolege muzicari sa pogrdnim komentarima. Dokaz za vas kvalitet su stalne svirke po inostranstvu i festivalima sirom Europe dok ovi mogu da palamude okolo.
.... jadnog naroda sto p.lj.u.j.e po sebi i svome , nije ni cudo sto smo prokleti.
kakim se na dubiozu
A vidi mene sestrem\' :D
hajd nek Dubioza ne valja al ne moze se co\'ek otet\' furci ovih forsiranih kvazielitistickih megaurbanih kriticara koji pokusavaju naci neki nadrilevel svog elitizma i nista se ne razlikuju od turbofolk konzumerista jer su na istoj liniji a samo na drugim krajevima krajnosti. smijesno i zalosno :)
Svi vi haman za bajrame, nove godine i svadbe slušate Dubiozu Kolektiv i Deep Purple A njakih seljaka na ovom internetu ohohoh
Ko ih je ovo najavio? ne mogu prepoznat glas xD
divi im uniformi, ko im je sponzor raiffeisen banka??????
Koliko vidim da dubiozu slušaju jedino tinejdžeri i mladi do maksimalno 19-20 godina. Realno gledajući, ovakvi tekstovi i tematika pjesama su nekako pogodni za tu mlađu generaciju (motaj, smotaj, nemam za rizlu i sl.). Za sve koji vole slušati ovu muziku neka malo poslušaju Asian Dub Foundation pa će vidjeti da je Dubioza kopirala 50% njihovih pjesama, samo ih malo promjenila što se tiče aranžmana i to je to.
haj sta se svadjate sta ko voli da slusa.ja volim da slusam razne vrste muzike. i folk i turbo i rock i r&b, country, schlager, hiphop, reggae, elektro, pop, metal idt ali je NARODNA najbolja. :))
ako je muzika samo ubrzani govor iz duse naroda, a to i jeste, onda tesko nama sa ovim fanaticima
Nije sve za svakoga - tako da, ne pokušavajte seljaci da skontate Dubiozu, njihov pravac, ritam, tekst, to je previše za vaše mozgove ! Ostanite da uživate u svom svijetu, tamo vam je najbolje!
bilo karina do bola... daleko su momci dogurali ali od onog u sta ljude uvjeravaju i za sto su nekad slovili...
more kriticari jedite g0vn4, takvi kakvi ste i bolje vam je da ne idete na svirke, niste nigdje prispjeli. Samo vi ostanite kuci i serite po internetu a mi cemo svojim putem.
Lako je pljuvati po Dubiozi, a nemoj slučajno da ko kaže šta protiv Cece, Mece.. Evo ruke, da vas se pola pronalazi u pjesmama: ( Što bih ja učio, baaabo će meni srediti prolaz?! // Hjoooj, uzeti ću najužu košulju, staviti kilu gela i namirisati se onim hadžijskim mirisom i glumiti ću urbanu facu po ovoj kasabi. // Idem u grad, ali ću zapravo sjediti 3 sata u nekom \"cool kafiću\" i ispijati produženu i izbaciti ću glavu na ulicu samo da budem viđen..). Živjeli vi nama elita/krema ovog društva. S vama papanima dogurati ćemo daleko, zasigurno.