Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mala je lijepa, al je OVAJ nepismena. ZNACI nije za voditeljice.
Rekla je jedno 25 puta ovaj i 18 puta znaci hahahahahhahahah
ZNACI mala je lijepa, al je OVAJ nepismena
ZNACI mala je lijepa, al je OVAJ nepismena
Ovaaaj, ... TUKO. ... Znachi -TUKO.
Eh da, zaboravih napisati da što se tiče SDP Kolektiva, pardon, Dubioze Kolektiva, nema tu nekih puno riječi hvale. Zašto bih ja glasao za njih ako postoje puno bolji izvođači za izbor ? Dakle, ako mi neko ponudi bosansko GOVNO, onakvo usrano i smrdljivo, ja trebam glasati za njega jer je \"naše\", bosansko ili hajde da jažemo bošnjačko, hrvatsko, srpsko (jer ste vi u toru navikli na takvu podjelu) ?!
Hare, malo je reći da si nepametan, izvini ali tako je. Ako je tebi ova voditeljica neka prijateljica ili rod ne znači da je ona najbolja, najpametnija i sl. Štaviše, možda ti čak nisi Hare već neka žena, da ne spominjem sada koja. Djevojka jeste lijepa, zgodna, privlačna, ima izazovan glas, jednom rječju \"dobra\", ali suština je da mora još poraditi na sebi, ima dosta pure da pojede. Kao što rekoše, kad će ako neće sada dok joj nije prošla mladost koju može iskoristiti na pošten način. Naravno, ima daleko boljih djevojaka koje su mogle biti voditeljice umjesto ove, ali je ti Hare odobravaš jer ti je možda neko i nešto. Meni ni SESTRA ROĐENA ne bi radila u mojoj firmi ako ne zna raditi svoj posao i komunicirati kako treba (a i jeste tako).
tukci ovo je nas mtv na koji moze upast upravo ovakva shusha neobrazovana koja i jeste. pisete radi vec 3 god, pa to je onda jos veca sramota! jbt u 4 min je rekla 678900023000 puta oooooooooovvvvaaaaaajjj to se ne dogadja ni mom malom klincu od 5 godina
Bas je slatka i simpaticna, a nista od ovog gore navedenog!
ma nemate vi pojma sta je neelokventnost i neobrazovanost a sta je cista trema, to nema nikakve veze jedno s drugim tako da samo ispadate glupi i neobrazovani vi koji tako mislite praveci se pametnima, ccc.jadna nasa drzava sa ovakvim sljamom od ljudi kao vi,ponosim se sto sam hrvat a ne bosanac glupi
Samo urbano
Sve su im pjesme na isti kalup. Ista dinamika, sve isto...Povrh toga los im je engleski, fakat!
a kako se zove voditeljka, bas je lijepa...
mislim da bi slobodno sad mogli da prekinu rad grupe kao sto su prekinuli rad emisije 60 minuta, pa da se ponovo oforme kad SDP izgubi vlast.
desne ruke SDP-a
zato sto djevojka zasluzuje vise paznje od ovih politicki motiviranih nazovi muzicara.
A iz kojeg razloga je djevojka koja je predvodila ovu pressicu dobila više komentara od samog naslova tj. razloga zbog kojeg se press konferencija uopšte i održala?!? Razlog je očigledan, da građani Bosne i Hercegovine podrže nominovanog iz svoje države time što će glasati i time pokažu solidarnost, u jednom šaljivom smislu patriotizam i podršku u najvećem smislu! Obratite pažnju na šta trošite svoje vrijeme a kako bi se itekako moglo korisno iskorsititi.