Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dubioza na eurosong!!!!
Vrh su samo steta sto su vise cijenjeni vani nego u BiH :///
Hej brate dragi vidi gdje se snima? Video je snimljen u januaru 2013., u Orcièresu, u Francuskoj, za vrijeme jedne dugačke vožnje žičarom. Pa ne ide ni njima lose u tranziciji. Jos se moze, jos se ima.
NIJE LJUBOMORAAA, ali ipak reci koliko si ih imala do sad!!!!
nisu od tvojih para sigurno otisli.
a kraljevi ba :D
Svi na koncert
Hoćemo Dubiozu na Eurosong!
joj koje glupiranje u p m. "Sve fule i falševi u izvedbi su uzrokovani velikom nadmorskom visinom, razrijeđenim zrakom i manjkom ugljenmonoksida u plućima te se bend ogradio od eventualne emotivne boli prouzrokovane slušanjem ovog snimka."
Na 11500 metara???!!!! Mount Everest je na 8848 metara i sa tim najvisi vrh svijeta!! hahahahahahahfahahahahahahahahaha provalise se. Ali ipak ih idem gledati u subotu 23.11.13 u Moods Jazz club Zurich!!
Stoned again!!! hahahaha
a dvadesetorica?
meni je ovo lično odron. jebiga kad odrasteš na EKV ljestvica ode visoko ALI jako podržavam rad ove grupe, naša balavurdija treba da se duboko zamisli nad tekstovima i tematikom njihovih pjesama. duboko da se zamisle i da skontaju, da skontaju da nas sve levate a sebi pare trpaju. nadam se da će neka naredna generacija OPET nacionalizmu i nacionalistima jebat mater. sretno momci u edukaciji stoke.
Momci, super ste !!! : )))
ma mojne brate, mojne joj pjesmu pjevat :D