30. 9. i 1. 10. ispred Zetre
0

Dubioza i Hladno pivo u Sarajevu završavaju turneju

Sarajevo-x.com
U petak 30. septembra i subotu 1.oktobra 2011 godine održat će se dvodnevni muzički događaj pod nazivom "Tuborg Green Spot" u okviru kojeg će nastupiti bendovi Dubioza kolektiv i Hladno pivo.
Koncerti će se održati ispod velikog Tuborgovog šatora čiji je kapacitet 2.500 ljudi, koji će za ovu priliku biti postavljen na parkingu ispred dvorane Zetra.

Oba benda sviraju posljednje koncerte aktuelnih turneja upravo u Sarajevu. Dubioza kolektiv ovim koncertom završava turneju za album "5 do 12". Ovo je poslije nastupa na tuzlanskom festivalu "Kaleidoskop" tek drugi Dubiozin koncert u BiH u 2011. godini

Hladno pivo zatvara turneju "Dodvoravanje" prije velikog koncerta u zagrebačkoj "Areni" kada počinje koncertna promocija njihovog novog albuma "Svijet glamura".

Cijene karata su 15 KM za pojedinačne koncerte i 20 KM za oba koncerta, a mogu se nabaviti od 9. septembra na kupikartu.ba i od 15. septembra na uličnim prodajnim mjestima na platou Skenderija i ispred tržnice Markale. Ulaz na koncerte počinje od 19:30.