Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik 16 godina mrtav, pojavi se 5 minuta u hologramu i podere sve. On je u hologramu jaci nego svi ovi danasnji reperi zajedno uzivo. Jedan je PAC !!!
jedan je Tupac Amaru Shakur
*Hatsune Miku
Sto se Ameri ugledaju na Japance (Hatsune Hiku, Hideto hide Matsumoto), al\' samo kasne nekih 5-6 godina xD
Pustite te mrtve na miru,barem nemojte njih koristiti za komercijalu
zelimo legende Safeta Isovica ili Tomu Zdravkovica
killunimati ?? aj napisi pravilno drugi put
@ btw.......nemaju toliki hologram haveru ;)
da hoce ovo napraviti sa elvisom jedan je KRALJ !!!
zelimo i biggia vidjeti
fuck Mobb Deep, fuck Biggie, fuck Bad Boy as a staff, record label, and as a mother fucking crew. And if you want to be down with Bad Boy, Then fuck you too.
\"...nakon što je odgledao koncert Tupaca u hologramu koji je održan u Coachelli proteklog vikenda. \" ako se ne varam i Dr. Dre je nastupao tu. :)
nidje veze