Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrš sram vas bilo na zlo me navraćate :) uf
Ja ovog telecoma što ponude izbacuje k'o da raja fakat ima para
Nokia je jevrejska
Nije jevrejska,ne vjeruj svim posterima sto kruze po netu...samo da se zna,mrzim cioniste iz dna duse,ali ne treba siriti dezinformacije ...
raspitaj se malo bolje,Nokia je ćifutska;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Super telefon, ali ka nemojte kupovati preko BH Telecom-a.....moraćete na servis za, cca , mjesec dana !
Zasada nijedna moja Nokia iz Telecoma nije imala problema 😉
pa naravno kad ne znas da koristis :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa već ga imam više od mjesec dana. Odličan mob
Slazem se,za te pare je jedan,ustvari vjerovatno je najbolji mobitel u tom cjenovnom rangu,bang for buck ratio 😊
Samo još da napišem koje su mu najveće mane. Nema blica i osvjetljenost ekrana se mora mijenjati ručno. Znači kad izađem na sunce vani moram ručno pojačati jakost na displayu. A po noći opet smanjivati. Ako su nekome bitne igre ima 512 rama pa ne može sve igre. Ali inače je jako brz pogotovo u odnosu na htc one v smeće koje sam imao. Wifi i dual sim rade isto odlično.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)