Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barem je bila 100% prirodna. Kasnije je bila još bolja.
Dok je jos uvijek bilo morala i stida, vide je bilo morala i stida u Jugoslaviji pod tim mrskim komunjarama nego danas sa lafo vjernicima gdje je moral i stid nestali
Zgodna je bila
Doris je ober pi..a bila...Ana Oxa za ex Yu
Danas pola estrade sisu izvali pa nikom ništa, lafo ovo provokativno
Kakva riba..
Sasvim prosjecna cura/zena. Koscata, izduzena faca i upale oci. Meni nidje veze. Nije da se rugam necijem izgledu ali eto tema je i nije mi jasno da je ona neki sex simbol ili nesto slicno. Ponekad ljudi prihvataju tvrdnje ako su ucestale. Cista promocija.
Ti pojma nemas sta je zensko, idi igraj se sa svojim plasticnim lutkicama.
Bila ispred svog vremena
Za danasnja vremena ovo je mevludska obleka.
Spot nije uopće smatran provokatzivnim. Ana Sasso je probila led s reklamom za Pipi. Nakon ttoga ništa nije bilo provokativno. A Doris, Doris je alkoholičarka i psihički nestabilna još od kad ju je Arkan škartao zbog Cece.
Juče došli na more još se ten nije nabacio
Najobicnija ravina i to Arkanova ravina .
Jesmo bili konzervativni, ovaj video nam je bio diskutabilno, vidimo nesto sto je prirodno na tv-u.