Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Belgijska tv kuca prekinula emitovanje eurosong zbog ubijanja djece u Gazi.Bravo,Bravo,Bravo
divno je vidit ljude i mlade u Evropi i van Evrope da dizu glas protiv izraelskih genochidnih fasista i zlocinaca i jedino usttaski katolibani i nacisti iz Austrije i Njemacke slave izraelsko ubijanje djece u Gazi i ostace jedini uz njih jer su fasisticka bagra bili i ostali
Pogani chifutski lobi i drzi evropu i ovo jr njihovo takmicwnje od pocetka. zato i jesu sebe stavili na takmicenje iako nemaju veze sa evropom. treba onda i liban i jordan i egipat da se takmice. al jok..ovo je svakako promocija sotonizma i ostale njihove agende depopulacije kroz lgbt i trans psihopate
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovskvog fašizma svijet nije vidio od Gobelsa.
tebra moj izraelski ghenocidasi su nacisticke zlocine prevazisli davno
Izrael, stara evropska država
" Pošteni Švedi???" Zamaskirali ton iz dvorane u kojoj se odvijao događaj. Treba kazniti i organizatore i TV produkciju. Novčano ponajviše. Pravi pravcijati, profesionalni idiotluk. NEVJEROVATNO!!!
Zvizdanje raje,ali nema jaro nego Svedska mora pustiti i slusati cionisticke fasiste. Eto dokle je demokratski svijet dosao.
...ali organizatori su rekli da bi bilo kakva zabrana njihovog nastupa bila politička odluka... A sta je sa Rusijom onda?
KAD-TAD!!!
Samo da se susjedi ( komsije kako hoce ) ne plasiraju dobro pa nek mi crkne krava.
Baš kontam šta je ovo, niko ne zviždi, znači to je to...da Bog da posljednji bili
Ovu gamad samo treba na tusiranje vodit
malo vuce na koridu
da se nr bi zamjerili, pobjedit ce izrael il ce biti do 3 mjesta
I opet prsla u finale. Toliko o tome. Ne bi me iznenadilo ni da pobjedi
Eurosong je postala smijurija. Ne šalju političke poruke a Rusiju su znali izbaciti
Na Klixu 90% ovih što pišu i ime Serva su zapravo Kurvatići izmišljeni.. Stvarno hoće dar mar u čmar. Pametnjakovići zavađaju kao treća strana, a onda onako lešinarski otmu plijen.. Kurvati su ciganija zatucana koju Papa gura rado zapadnih vrijednosti, a inače ne bi ih nigdje bilo.
svijet(narod) vs izrael
Pobjednik eurovozije bice genocini israel.... zapad I svijet da magradi genocid nad djecom.... FREE PALESTINE 🇵🇸