SMS rezervacije
0

Do ulaznica za koncert Tonyja Cetinskog po promo cijeni

Sarajevo-x.com
U ponedjeljak, 1. novembra, tačno u 12 sati počiele su rezervacije ulaznica za željno iščekivani koncert jednog od najpopularnijih pop-izvođača na ovim prostorima, Tonyja Cetinskog, koji je zakazan za 4. decembar u Olimpijskoj dvorani Zetra – J. A. Samaranch.

HT Eronet, kao generalni pokrovitelj koncerta, je omogućio svojim korisnicima da putem SMS usluge rezervišu promotivne ulaznice po cijeni od 15 KM, dok će se ulaznice u slobodnoj prodaji naći 8. novembra po cijeni od 20 KM.

Rezervacija se vrši slanjem SMS poruke na broj 063 888 05, sadržaja "Toni 1" ili "Toni 2", ovisno o broju ulaznica koje korisnik želi rezervisati, a moguće je rezervisati maksimalno dvije ulaznice.

Cijena SMS poruke je 1 KM s uključenim PDV-om, a naplaćuju se samo uspješne rezervacije. Rezervisane karte će se preuzimati u Galeriji Boris Smoje, u Radićevoj ulici broj 11, u Sarajevu i to jedan dan od dana rezervacije, sve do 1. decembra 2010. Rezervacija je moguća do 30. novembra u 12 sati ili do isteka zaliha .

Osim toga, svi pošiljatelji sudjeluju i u nagradnoj igri. Slučajnim odabirom troje najsretnijih može osvojiti vrijedan !hej box HTC Tattoo. Sretnim dobitnicima nagrade će uručiti sam Tony Cetinski po završetku koncerta.

Da podsjetimo, Tony Cetinski je u Sarajevu nastupao prije skoro pet godina, a sarajevska publika i danas pamti i spominje taj izvanredni koncert. U međuvremenu je postao prvi izvođač koji je dvije noći zaredom napunio zagrebačku Arenu, sarađivao je s internacionalnim zvijezdama kao što su Michael Bolton i Jose Carreras.

Za svoj rad okrunjen je brojnim prestižnim nagradama, a prije samo nekoliko dana, tačnije 28. oktobra, došla je još jedna potvrda da Tony Cetinski s razlogom ima status jednog od najuspješnijih i najomiljenijih hrvatskih pjevača. Naime, predstavnici diskografske kuće "Hit Records" uručili su Tonyju dijamantnu ploču za album "Ako to se zove ljubav", vrijedno priznanje koje u svojoj kolekciji čuvaju samo rijetki.