Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balasevicu ti si gospodin i pravi Srbin ovi nasi Bosanski pravoslavci se prave srbi a blate vas samo tako ! U Sarajevo si uvijek dobro dosao !
Balašević nije Srbin. Nauči nešto u životu.
Za vas je Srbenda ! Vi djikani ste obicna pogan i sramota !
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
K o ukleti jedrenjak u gusti modri mrak uranja kolodvor. O, dobra noć Banja Luko!
@drinsky1 Prekopati i zasaditi krompir.
@drinsky1 "pun je novi sad srba iz republike srpske :)" ... Indjija, Raca i ostalo... pa sto toliko odlaze iz genocidne tvorevine?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Balašević sere. I u BL ga narod obožava, napunio bi Borik nekoliko puta uzastopno. Međutim do njega je. Ove šuplje da njemu neko prijeti....daj molim te. Radi se o tome da on ne voli Srbe krajišnike. Radi se o tome da je Srbe krajišnike Tito naseljavao u Vojvodini, da su ih starosjedioci zamrzili, i on je pjevao o "dođošima"...radi se o tome da Balašević i nije Srbin porijeklom nego je Mađarskog porijekla. I svejedno bi opet napunio Borik nekoliko puta uzastopno
Balasevicu, balavio si negdje nesto, zato te tako i docekuju. Otidi ti pa probaj, mozda je corak, ne bi bio ni prvi ni posljednji.
o nisu krivci primitivci sto su pokupili mast korov nikne di god stigne ma svaka njima cast Krivi smo mi Otkud svi ti paraziti sto su nam zagustili nemoj stari moj, krivi smo mi sto smo ih pustili Ma sta su znali generali i brkati majori jedino da vicu pali ali nisu najgori Krivi smo mi Ni svi ti silni infantilni sto su puske sanjali ne, ne derane, krivi smo mi sto smo se sklanjali Putuj Evropo nemoj vise cekati na nas ne pitaj mnogo dospeces i
Dodji ti nama u Sarajevo.
djole, uživaj u životu! smradovi će se ugušiti u vlastitom izmetu
al ste se naprdili u tim svojim torovima, smrdi a vama lijepo. stisnite se jedni uz druge, nikad ne znas kad ce naletit vuk.
u BL se sluša samo Baja mali Knindža to je za njih vrhunac umjetnosti
Cudno kako Beograd jos uvijek misli da je u pravu a svi ostali u krivu.
Djole bio gdje je pozelio, napunio dvorane gdje god je bio, samo u Banjaluku nece. Sve jasno kao dan.
Ne mogu reci da se ne slazem sa Balasevicem, ali koji djavo mu je trebao da se mijesa u politiku. Zasto niko nerzi Zdravka Colica?
Toliko predrasuda o Banjaluci, Srbima, da to nije normalno. To samo pokazuje koliko su nasi ljudi primitivni, isfrustrirani i ksenofovicni.
Ovi što se predstavljaju kao srbi na klixu su šljam i otpad i Srbije i Bosne i žive u svom jadnom svijetu mržnje.
Sta ces tamo? Nemas ti sa njima nista zajednicko. Nebo i zemlja.
JEST SE OVAJ DZEVAD BALIJASEVIC NAMLATIO LOVE OD BOSNJAKA,BOZE SACUVAJ. ODOH I JA DA SKLEPAM PAR PJESMICA O "GENOCIDU" NAD BOSNJACIMA I ZAKAZEM KONCERTE U SARAJEVU,ZENICI,BIHACU,TUZLI............ SAD CE DECEMBAR,SEZONA KONCERATA. IMA DA PLJUSTI LOVA. BAS BIH VOLIO DA VIDIM STA BI DJORDJE(DZEVAD) PRICAO,DA MU U ZETRU DODJE HILJADU LJUDI.
Dzole ti i nisi za BL i taj mentalitet tamo.U BL sad samo pali prekodrinski turbo - sund ojkace u gusle(zao mi je male manjine koja ovo mora da trpi)