Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovogodisnji Eurosong nije po volji Deenu, nije mu dovoljno "moderan" .. naime, vecina zemalja je poslala vrlo kvalitetne pjesme!!! Neko ovdje nije u toku, sta je in /sta je out..... e, pa, seksipil, disco, etno .... na Eurosongu ove godine je - out :)))
kažu da žestoko smrdi kad prne
Moja zumra ima bolji batak!!
Bilo bi definitivno interesantnije da zemlje ucesnice nastupaju sa pjesmom koju moraju pjevati na svom jeziku. Ovo vise lici na Angloviziju, obzirom da se uglavnom pjeva na engleskom jeziku. Takodjer je steta sto su ove predstave vise za gledati nego za slusati.
david de Heaaa
Niti jedne lijepe cure ne vidjeh danas u Mostaru,prokleta kisa!
Što znači da ni jednu nisi sreo! kod nas je svaka cura lijep :)))...baš vam je bio bezvezan dan, nisam stigao da te vidim :(, žao mi je! Opraštaš li mi?
Brate ja sam bio napusen i prije nego sto smo i dosli... Svaka cura vam je "lijep" :PP hahahahaha... (Vidio vise Japanaca,nego Bosanaca) Korejke gore....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)