"Trains and Busses"
0

VIDEO / Djed Mraz rovi po kontejnerima u novom spotu Paranoid Androida

Klix.ba
Povodom novogodišnjih praznika članovi sve popularnijeg benda Paranoid Android snimili su novi spot za pjesmu "Trains and busses", koja se nalazi na njihovom albumu "Pop live" u izdanju Hayat produkcije.

Spot predstavlja novogodišnju čestitku u kojoj se jedan od članova benda Haris Ljumanović pojavljuje u ulozi Djeda Mraza.

Bend sačinjava dvoje gitarista Haris Ljumanović i Azemina Halilagić, bas-gitarista Haris Kadenić, bubnjar Berin Tuzlić i vokal Zlatan Karić. Njihov muzički izražaj objedinjava raznovrsnost muzičkih pravaca kroz jedan autentičan pop rock zvuk. Tekstovi su na engleskom jeziku i govore o ljubavi, željama, snovima i emocijama likova koji pokušavaju da se nađu u ovom životu punom prepreka nametnutih situacijama koje su prethodile socijalno-političkim promjenama u našem društvu.

"Odlučili smo da našim fanovima poklonimu zanimljivu novogodišnju video čestitku. Protekla godina je bila veoma uspješna za Paranoid Android, a nadam se da će i sljedeća godina donijeti svima nama mnogo sreće i uspjeha", kazao je Zlatan Karić, vokal i tekstopisac u bendu.

Sve spotove ovog benda možete pogledati na web-stranici www.paranoidandroid.tv.