Brown Sugar RnB Special
0

DJ Soul i Merakoon: Brown Sugar se ne propušta, obećavamo sjajan provod

Piše: Lejla Kajić
Foto: FM JAM
Foto: FM JAM
Samo tri mjeseca nakon januarskog izdanja Brown Sugar partija stiže nam Brown Sugar RnB Special koji je ujedno i najveći serijal te iz mjeseca u mjesc u razne bh. gradove donosi najbolje klasike i nove hitove RnB i hip hop muzike.

Brown Sugar RnB i Red Bull Dance Your Style objedinjuju se 26. aprila u najveći RnB party do sada u BiH, a domaćini su DJ-evi Soul i Merakoon koji će napraviti sjajnu atmosferu u Zetri.

"Veselimo se petku i Zetri, s obzirom na to da smo na prošlom specijalnom izdanju imali nezaboravan provod. Ovaj put organizacijski se ide korak dalje, a dio Zetre će biti preuređen u potpuno novi event prostor kapaciteta 2.000 ljudi", kaže nam DJ Soul.

Za sada imaju najave kako ljubitelji RnB-a i hip hopa stižu iz raznih krajeva BiH, Mostara, Banje Luke, a najavljen je i organizovani prijevoz iz Tuzle.

"Tu je i zanimljiv dio eventa Red Bull Dance Your Style, na kojem ćemo ugostiti neke od najboljih bh. plesača, a ponosni smo da je BiH jedna od 30 zemalja koje učestvuju u ovom novom formatu plesnog takmičenja", nastavlja DJ Soul te ujedno poziva publiku da im se pridruži već prije 23:00 kako bi svojim glasanjem odabrala pobjednika.

Uz sve navedeno ističe da mogu obećati nastupe specijalnih gostiju, spektakularno uređen prostor s posebnim zonama, cocktail bar s koktelima osmišljenim samo za ovu priliku i još mnogo iznenađenja i naravno odličnu RnB i hip hop muziku tokom cijele noći", zaključuje DJ.

Merakoon dodaje kako očekuje dobru atmosferu te da koncept eventa smatra veoma zanimljivim.

"Osam plesača se takmiči na Red Bull Dance Your Style tako da vjerujem da će se publika vrhunski zabaviti i odlučiti o pobjedniku. Zajedno s našom standardnom ekipom spremamo vrhunski audiovizuelni spektakl", kaže Merakoon koji posjetiocima spektakla obećava nezaboravno druženje.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Merakoon se ovim poslom bavi još od 2012. godine, a već dugo sarađuje sa DJ Soulom.

"Saradnja s njim vuče korijene iz perioda kada se nisam bavio poslom DJ-a, nego sam se bavio rapom i produkcijom. Otkako smo oživjeli koncept Brown Sugar partyja, ispostavilo se da smo napravili pravi potez, imamo odličnu publiku, punimo klubove i imamo dobar feedback", zaključio je Merakoon.

S obzirom na to da se na event ulazi s pozivnicama, organizatori su po veoma povoljnim cijenama od 5 KM s uključenom konzumacijom omogućili prodaju early bird karata. Ulaznice su u prodaji na biletarnici Skenderije, a mogu se nabaviti i putem platforme kupikartu.ba.