Svjetska turneja
0

DJ Sharam dolazi u Bosnu i Hercegovinu

Sarajevo-x.com
U sklopu svoje velike svjetske turneje pod nazivom "Sharam - Get Wild World Tour", gdje promovira i svoj album prvijenac, ovaj velikan dolazi po prvi put u BiH, i to nakon Washingtona, Chicaga, Toronta, Miamia, Caira i BiH turneju nastavlja po Australiji, gdje će u Sydney-u svirati na velikom novogodišnjem festivalu.

Specijalni gost na ovoj turneji je Dj Nick K iz Holandije. Kao i Sharam i ovaj DJ je perzijskih korijena, a jedan je od DJ-a koji je veoma brzo stekao slavu u Holandiji.

Njegovi setovi su jedinstveni po hipnotičkom zvuku, s vremena na vrijeme su clubby i funky, ponekad razdražljivi, acid ili deep, ali su uvijek puni uzbuđenja.

Pored ova dva DJ-eva nastupit će i nekoliko bosanskohercegovačkih kao što su Siniša Lukić (Brčko), Black Acid (Tuzla), Borg (Tuzla) i Feđa Knajdl (Zenica).

Ono što se može nazvati karakteristikom enterijera koji očekuje sve posjetioce ovog događaja je ozvučenje od 60 KW MARTIN AUDIO Monster Sound, obogaćeno sa 70 Scanners-a, zatim veliki zaista veliki LED Displays (GET WILD VISUALS ), a nezaobilazne i ovog puta su atraktivne plesačice EXIT fest Teama.

Na bini će se periodično pojavljivati i žongleri sa vatrom ili popularni Fire performance.

Za one koji ne žele biti u rasplesanoj masi obezbjeđeno je tzv. VIP mjesto, koje uz obezbjeđeno piće nudi i posebnu uslugu.

Uporedo sa svojim setom po prvi put u BiH će publici jedan DJ, ovog puta Sharam, uživo mixati i video projekcije na velikom LED displayu, i to projekcije koje su oficijelne za "Get WILD WORLD TOUR".

Cijena ulaznica u pretprodaji, od 7. do 18. decembra 2009. godine iznosi 25 KM. dok je cijena ulaznice na dan 19. decembra 30 KM.

Službena prodajna mjesta su: Cd shop Mido na Korzo-u u Tuzli, Remi kladionice, u caffe bar Cepelin u Brčkom i u Lukavcu turistička agencija Travell.