Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seljaci ici cete na brene i sinane i ostale divlje zivotinje,nece vam bit puno ni 30..
KRENEM JA SINOC U SLOGU KAD KARTA 20KM, LIJEPO IM SE ZAHVALIM NA TOME I PREKO VRATA.ODEM KOD REŠE I NAPIJEM SE I NAJEDEM ZA 20KM. STA ONI MISLE NA BUDALAMA PARE ZARAĐIVATI!?
LJUDE JE MALO MUCILO, STO NEZNAJU TEKSTOVE PJESAMA, ALI NEMA VEZE!! SVE U SVEMU SUPER!!!
Legenda
fuj bljak komentar
Nemoj da bacaš betonske table Sa vrha svoje zgrade Nemoj da bacaš betonske table polupaćes auto a možda i ljude
lepe pesme.
U petprodaji 15 na dan 20 KM
Omatorili pa hoće da pod stare dane bacaju ljagu na sebe.
Kojo vrati duvace u grupu pa da te dodem gledati...ovo ti je sve isto iz albuma u album
omladina se gega malo pa kuci na flasicu, atmosfere nije ni bilo
Preskupa ulaznica. Hajde da je s njima svirao još recimo Zooster ili neki naš malo poznatiji bend pa da puknu tu cijenu. Bilo bi puno, puno više ljudi da je cijena bila 10, a realno Disciplina je 10, najviše 15 KM, bez obzira na reputaciju i tiraže.
zeleni zub, to je ime moje. disciplina kicme, najbolji jugoslovenski bend. hehehe dobri su oni. kako je bilo sinoc, ko je isao? he he prestani da mrzis da li ti znas za neki drugi ritam?? i think i see myself on CCTV