Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li i cestitku plagirao, ili to radi samo s pjesmama?
mala, ne seri...
pa, valjda i ti moras nesto da jedes...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Dino bez uvrede ali i tebe mi je pun kufer!
Svaka Edinova pjesma je remek djelo, stihovi poput: "ja ne znam gdje si ti i nikad neću saznati..." "ja sam se zarek'o, ja sam se davno zarek'o da u moj život nikad neće useliti druga.." "ne pitaj je li pravedno što nas je prekrio mrak..." "ne plači mati, ne troši lice..." ovako mogu još u nedogled, svi znamo da je Edin najbokji pjevač Balkana svih vremena. Hvala lijepo i pozdrav.
@zvornik, ti stihovi su toliko jadni, plitki, mizerni, tupavi, glupavi, komercijalni, slagerski da na tren mislim da si samo nevjerovatno ironican. tesko je a i tuzno zamisliti da se neko tome divi. ali i ja sam se nekad divila crvenkapici...s neke tri-cetiri godine, dok nisam bila sposobna razumijevati nesto komplikovanije... zalosno je sto neko nikad ne bude sposoban za nesto vece i komplikovanije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala ti Dinče, da nam imao što više Hitova, Zdravlje i ljubav da te uz korak prati!!!!!! SRETNA NOVA!!!!!! I ko pročita ovo Želim mu/joj... Puno Zdravlja , Ljubavi , Sreće , i u poslovnom planu zamastiti brke, što da ne,? !!!!!!!
Kucnu listu ti ljumavu, haha...
vala ne znnam šta bih od sebe da nam on nije poslao čestitku :)
Kad vidim ovog papka odma mi dan sjebe istog trena a tako i za onog velikog bosnaca Halida patriutu.Mamu vam Sarajevsku izdajnicku gdje su one rijeci nikad u Beograd pjevat pa ode jadni Bosnjo za koju kintu da zabavlja cetnike i njihovu djecu da im uljepsava noci dok su njihove babe ubijale djecu palile Sarajevo.I onda se Bosnjo raduje sto mu je ova pizda jebenu novu godinu cestitala .Stoko koja ga podrzava nikad pamat uglavu nece doci .Uvjek kaze hajvan ostaje hajvan to je dokazano.
EVO, OBRATITE MALO PAŽNJU NA PRAVOPIS DININIH OBOŽAVATELJA, SVE UMNI I PISMENI LJUDI: ,,IMO,, ,,POŠO,, ,,DOŠO,, ,,KRAVO,, I DA VIŠE NE NABRAJAM. ISTINA IZDVAJA SE HaKLJo HaKLJo, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ON JE NAJGORI
A sad svrati do tetke Zilhe i trzni se za slajpek
Dino, želim tebi itvojima sve najbolje u 2015 godini !
laku noc....
kako ovaj lik-Dino stari postaje original JETI! Zar je on još živ?
Dino: zaželio Novu godinu i izjavio podršku slobodi medija u Bosni i Hercegovini. Čitatelji Klixa: drvlje i kamenje. Smirite se ljudi i uživajte u Novoj godini :)
antipatičan, ufurani škot !
DINO ŠTA MISLIŠ DA SU KLIX "NOVINARI" IŠLI SREDINOM DA LI BI IM UPALA MURIJA ?????
prno u fenjer i on
hoce ponovo biti spot sa tvojim nekretninama, dok narod nema sta da jede? pasjaluk..racku bi ti to ima da ima države da naplati porez!! pozz od komšije iz neuma
eeeeeeeeeeee, mili moji i vi ispjevajte pjesmu ,,Da te nije Alija,, pa da vidiš kako te papci preko noći proglase zvijezdom.......................................ali mi bosanci smo poznati kao jad i čemer, nama je bitno samo dograbiti se novca a kako?? ama ko te to pita. Dinu bog obilježio na rođenju, ima govornu manu, nije završio školu (ako nije šta kupio poslije rata) glasić ima istu snagu kao ,,mali Ado, dječak od 5 godina iz mog komšiluka,, ali što zna grabiti, grabiti, grabiti, kažu i on vjernik, to samo Bog zna, ali Bože oprosti mi ako griješim, ali čovjek kao Dino, kome je ruka uvijek savijena kao srp, čovjek za koga ne čuh da je ikada ikome platio kafu a kamo li nekog pomogao, nema šta nema, na Čaršiji u njegovom dućanu počeli prodavati i priglavke i vunene čarape, megaloman, Dino isti si ovi naši političari, sa kožice se ne dižu ali NI BOGU DUŠU NE BI DALI AKO BI IKAKO MOGLI. STIĆI ĆE VAS SIKLUK, KUNEM SE, NIČIJA NIJE DO ZORE, KAŽU: ,,NIJE BOG BUHA DA ODMAH UJEDE,,
nemoj ti matereti usraces nam svima novu godinu digli ste hampu oko neceg sto svi znamo a matletiranje i racije cetnicke policije po podrinju niko nije objavio Izdajnici se digli braniti izdajnicki klix fuck you all