Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fujj....koji smrdljivac
Ja mislim da je on reko jarane neće nikad u Beogradu pevat pesme
da aca lukas pjeva ja bih išao
ficfiricic
Nije sreca para puna vreca...
već tri vreće to zna bakir koji ih ima
Bosnje sve nesto protiv Merlina, a PLACATE GRANDOVCE PO BIH??? JE*O VAM OTAC MATER SVIMA!
ne placam grandovce.-nisam protiv merlina ali jesam protiv licemjerstva.--eto treba u beogradu.
Ne slusam grand a vala ne slusam ni ovog shibicara sa govornom manom..
jeli na repertuaru i ona:da te nije alija.
Vidi mu cvetnog odelca :-) Urbano, samo urbano... Novinaru se potkrala jedna sitna greska pa je napisao "40 hiljada fanova" umjesto "40 hiljada zapreznih volova".
A dobro, više je i ofirno ovde uskakat i papcima srat. Je.bat ih :)
Dino je bosanska Lady Gaga :-) Sav je nekako u trendu, a sigurno i njegova publika. Mogu misliti koliko ima bijelih cipela i bijelih kaiseva u publici :-) Fudbalerskih "Ronaldo" frizurica, majica Gucci, Versace ili Guess, sa diskretnim formatom slova vidljivih iz svemira. Uf, vracaju mi se kosmarne slike sa Koseva :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I? kakve veze ima klix sa tim???