Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogrešne godine je otišao sa ovom pjesmom na eurosong, Evropa nije bila spremna tad da im se ovo svidi.
Lik pionir, bio oeder kad to niko nije smio
Evropa kasni za Deenom 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahhahaa..Ona veci frajer od njega
Sejcam se kad je deen (fudo) bio lafcina 90 tih Pa sta mu se dogodilo poslije 2002 ja ne znam Nadam se da je ovo u cemu je show biz a da nije realnost..
Sigurno su mu i babo i dedo ponosni kako divno zenstveno mali Deen plese 😜
Joj ovaj Deen mi je trauma iz djetinstva sve mu hebem *edersko! Guzićar Zaimov. Mrš ćelavi pederašu !
Guzni kolacic
Torbicom ih Fuadeeee
Tad se jos stidio staviti muske plesace, al mu je Hana bila dovoljno muskobanjasta
Ja kukova dobrih u Deena (ne zezam se). BTW KLIX je takva stoka od medija postao, tacno zna na sta se narod peca i samo to forsira (Severine slike sa jahte, Hana HAdziavdagic, Deen)
A gdje snaha Backovića
To on misli 😂
Kakva ABBA, Loreen, Celine Dion, Maneskin, Aleksandar Rybak, Ruslana,, Toto Cotugno - Deen je najveca zvijezda ovog takmicenja
Babi profiteru se vraćaju zlodjela preko sina, karma je moćna!
Kad garo navali udarat u ovom ritmu ko mahnit , a Dinček samo viče:" Faster , harder" ili kako bi Arnold Švarceneger rekao :" Fasta , hada".
Dobar je samo šteta što nije obrijao dlake na rukama 😔
ko ne bi hodo po svijetu kad mu je babo ratni prifiter, da sud nije korumpiran davno bi iza resetakaa lik bio...
Stefan Raab je vodio Njemacki izbor za pjesmu eurovizije dugo godina ( izmedju ostalog i te godine). i obilazio sve ucesnike i intervjuisao ih, i kad je dosao do njegovog stolam pogledao ga i veli : otkad to u bosni ima oedera... i nastavio dalje