Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo je fakat par kraljeva dobre muzike na ovim prostorima, a jedan od njih je ovaj lik, gospodin Rundek.... odlican glas, dostojan svog stila i fazona, licnost ili ti osebujnost jedinstvena..... od Haustora do danas..... Bravo gospodine Rundek, svako vam dobro zelim, jedan veliki covjek i muzicar, jos kad se angazuje za Djecu iz doma Bjelave, sta jos reci i napisati nego kapa i naklon do poda!
sal od svile :)
Oooo, ko te Darkec poslao, da nam farmerima kvariš posaooo?
E ovo je muzicar i legenda, a ne Dino 'Manu Chao' Merlin...
ma ja , samo nek nije nas valja
Ma pusti to nas, vas, njihov.. Govorim o vrijednostima, muzickim i ljudskim, a tu je Rundek daleko ispred Dine jbg... Ne interesuje me ko je koje nacionalnosti. Gluho bilo da nemamo mi ni jedne istinske velicine - Indexi, Bijelo Dugme, Jabuka, ZP, Teska industrija.... Mozemo do sutra. Osim ako ti nisu dovoljno muslimanski :)
Ovo je nenadjebljiv covjek a i pjevac
evokacija onog....Izabela... Iza chega?
dovljno je reci samo RUKE
..... a, "djevojke u ljetnim haljinama volim".....
On ce bas postati poljoprivrednik. Samo daje senzacionalisticke izjave da povrati popularnost. Koja budala u ovo vjeruje. Prije bi mu povjerovao da je rekao da ce otici na Mars da proseta malo nego poljoprivrednik.
sto, sta fali poljoprivrednicima? to je unosnije zanimanje i sa vecim karakterom nego politicar biti....
Ne fali poljoprivrednicima nista, nego ovi ljenguzi pjevaci i politicari su navikli na lak novac, bez truda.
Ubio se za pluga i freza...
POSEREM IM SE NA ONAJ KIP.
Hahahah you mad ? Hahahha Kako bi ti nabio beretku u usta ta šugava ! Hahahaha
Hahaha hajde ako smiješ levatu !!! Koji si ti papak ! Odlake si se šljego aloje ti ?
ma normalno darko travka i laganini za holandiju za dzonijem