Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet mi pare da šaljemo u goste, a onda nam ne valja niko ni država niti bilo šta naše. A sami u toku godinu dana izvezemo novca iz BiH da toga nismo ni svjesni.
Kakve smo mi samo domaće životinje u svim segmentima drustva!!! Čim nestane love estradnim "umjetnicima" eto ih ovamo, a mi pametnice pravo u Zetru, Skenderiju, Mejdan, Arenu Zenica poletimo k'o ovce prema toru, a "umjetnicima" obezbjedimo egzistenciju na duze vrijeme!!!
Zliceeee, gdje si mi Zliceeee??? :)))))
oooo, zasto te treba nagovarati? da sam ja gore, isla bih. ako odes, uzivaj i za mene :)))
khm khm! okle vaka kombinacija? ne mere to tako! zlice, ne pristaj ni pod razno, nece te fermat ni pet posto, sve ce okolo cance vizat
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
poceli i srpski pevaci da gostuju u sarajevu...lepo
ma sta rece bre? po popisu stanovnistva u blejha ima samo 2% bosanaca a ostali su rvati,srbi,bosnje,romi itd itd.daklem nacija bosanac je u izumiranju..moracete opet u holidej in pa na bilbordere :-)))
NENADJEBIVI COLA !
...e, rođo...još da mu onaj santorini gostuje na koncertu...