Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kad tuke u vecernjim haljinama i na stiklama dodju na rock koncert sve ti je jasno!
Koncert je bio užas. Negativ okej, mada su produžili, Urban se preseravao previše. Prvo je zaboravio instrumente jer je vjerovatno bio precvrcan, tako da muzika nije ličila ni na šta. Druga stvar, izazi Urban i poljubi se se gitaristom, ono nonšalantno u usta, a ova gospoda sa akreditacijjom iz publike popizdi te počeše skandirati nešto tipa ustašo isl. Srećom kratko je trajalo pa drugi koji su bili tu nisu ni skontali. Sve u svemuu, ko kod žali što nije bio neka ne radi,jer onoliku količinu seljačina u skupoj odjeći i nezaobilaznoj akreditaciji oko vrata moje oči nisu vidjele. UŽAS!
sve go parazit narkoman i propalica.
je li se vraćao na scenu opet poslije kornjače?
JOJ ALTERNATIVNIH GROBOVA.. NEMA OVDJE **CKE ZA LIJEKA BRACO MOJA :D
Jel\' iko primjetio sise na 11 fotki
isao bih i ja da imam s kim... i da imam para....
ufatio se damir za mlohavu cu.nu
iso bi i ja da imam para .ali nemam... ej zivoteeee..
ove na 5 sliki su supeeeeeerrrrrrr
sve je bilo ok,ali mislim da je vecina ljudi na koncert dosla radi urbana i da je on trebao pjevati prvi.cast svakome.ali bilo je dobro.urban najjaci