Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo samba, samo samba, samo samba BBAA Šta traže bosanci u Brazilu? : Zasluzeno došli da igraju na svjetskom prvenstvu! A šta traže brazilci u Bosni? : Oca... naravno :D
Pa nisu Slovenci
Ko je tebi slagao da samo slovenci traže oca u Bosni? :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bolje od 80 % Eurovizijskih pjesama :)
nije od Deen-a vala bolji da ga yebes hahahaha
Ne moze bolje od ove krkacine http://www.youtube.com/watch?v=cp0mLaXZgts&hd=1
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo mi ovo vise lici na Meksiko!
Ja sam cuo za dva konceptualna umjetnika, Marsela Disampa i Marinu Abramovic. Evo danas saznadoh i za treceg, bosanskog. Ovaj je svojom konceptualnoscu bacio Marsela i Marinu u drugi plan. Ovakva konceptualnost se rijetko srece. Konceptualan je do jaja. Samo naprijed, Damire!
Vlado nemoj tako, banovat će te ona mala debela karikatura s klixa hahahaha
koji idiot j.ebote, taman za hajata
Hayat jeste odron, ali ovakvo smeće ne prolazi ni tamo.... Prava ona odvratna pichkica....
da ga nema, trebalo bi ga izmisliti
...po cevpe, po cevape...jakako.
hahahahaha koji je ovo kralj :))))
Krkanluk u stilu DJ krmka ili kako se već zove onaj šareni kreten.... Ali to je to, dvostruki aršini, korida na kojoj ne bude problema je primitivizam, troje poginulih u pucačini u klubu je urbana zajebancija.... Ceca je četnikuša, Seve ista kao i ona puni Zetru... Nismo bolje ni zaslužili od ovog što imamo.
Jebo te korida, koja si ti seljacina! hahaha 90% komentara ti se svodi na to da branis SDA i sabane a da napadas sve sto je carsijsko, gradsko, jesi jad jbt zivot
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Dobar mu duks
Treba l' kome orginal dres Brazila iz dvije hiljadite ?
stavi na Pik nije ti ovo pijaca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahah! Jooooj ludila :DD Dobra, dobra..