Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objektivno zaista - bezveze.
Idi ženo radi nešto korisno, ako ti se pjeva kupi kameru i snimaj strane covere na youtube puno više ćeš zaraditi nego od pjevanja kod nas. Sve osim narodnjaka je samo bacanje para u ovom podneblju.
da ovo ne procitah' zaspat' mog'o ne bi...
Vala, ne bi mi dan propao da ovo nisam vidio.
jeeeaaaahhhhh....
Izvinjavam se na pitanju,stvarno nemam namjeru vrijeđati Dalal, pitam Sarajlije,ko je ona ustvari,prepostavljam da je stranog porijekla, ? Hvala Dalal,samo naprijed,radi ono što voliš
ona je jaranica od Deeeena ako znaš ko je Deeeeeeen onda ti je jasno šta je ona kad može s njim
odslušao sam jedno pola minute i ugasio.. pjesma je obična, postoji milion ovakvih, i ako je ovo komercijalno, opet i mnoge komercijalne budu hitovi, jer imaju nešto, neki momenat, ili catchy stih, ovdje nema ništa od toga.. i dosta mi je naporna bila muzika, nije uopšte moj fazon... i najgore što će ovakvi reći kako sad ljudi ne cijene domaću muziku, tipa Deen što stalno to priča.. ne, cijene ljudi, ali kvalitetnu, a te pjesmuljke ne želi niko da sluša, napravi nešto kvalitetno, pa će cijeniti, i sad kao ja moram podržati domaće autore iako mi se ne sviđaju... a dokaz da je u pitanju nekvalitet današnje domaće scene i tih izvođača što se stalno žale je recimo... što i dan danas žive pjesme Indexa, Dugmeta, Tifine pjesme, ugl. ex-yu, kao i pjesme iz onog poslijeratnog perioda.. pogotovo rock, ali i pop, jer imali smo i kvalitetan pop... i Erato je bio ok, al' ovo Dalal, slabo skroz..
'nako...
Ne bih komentirao pjesmu i spot jer smatram da za to treba biti kvalificiran više nego što jesam, ali sigurno i nepogrešivo mogu prepoznati idiote, morone sa Kliksa, ljubomorne kretene koji ne znaju šta danas sa sobom (ne samo danas, svaki dan). Tražite od mame 2 marke pa na kafu, da i Klix malo odahne...
@petar kakav si za posudit cvaju? tivram ti odma, kad stara dodje...