Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ohanite ljudi, bez obzira na sve ipak je Saralija i njihove pjesme su dio nekw ljepse proslosti i nase mladosti, Rip Dražen i Aljoša, Crvena Jabuka ✌👌
Rodio se u Mostaru klosaru.
Crvena jabuka 🍎👌
zera najveci smrad na estradi poserem mu se na album da nije malu ricl pigino nikad nebi on zapjevao klosar
Đe Ronimo?
Probaj Žera da obradiš koju Thompsonovu, prodaće se dobro u Lištici.
Cudni su papci sorta, ne vole jabuku, Tifu, Colu ali zato rado vole sund tipa zena od sultana i raznorazne muzicare zlj klase... 😂😂 Moze seljak iz sela ali selo iz seljaka jok.
Idemo JABUK🍏 koja Apple nisi
BiH komunjare o pjevacima koji su zavrsili u Hrvatskoj,pa i onima poslije rata sve najgore a o onima koji su bjezali u BG i tamo jeli kokice,pljuvali po Sarajevu i BiH kazu Stara Sarajevska Raja.
Redaju se slike, šetaju miskinovom... 🍎
Sta je ovo, pola ih nosinu izbacilo iznad maske??? Cemu onda ova brnjica na ustima???
Kakav pozitivan lik. Istinski voli Sarajevo. Zao mi je što nije tu. Pozzz momci iz Jabuke.
čim para zafali sjeti se da je bosanac promocija dalmatinskih pjesama standardne prodane duše ..
Ne seri, djes ti emocijo... Drži se ba Zagreba...
Raspadoh se od emocije
ma Larise jel' to ti sjedis izmedju Zere i Geronima na zadnjoj slici... pozz ako si ti ;)
Sanjao sam moj grad Kao brod velik i star Ja sam mornar dušo E da nas ima više bar Mi lutamo bez cilja i sna Nema kopna na vidiku Al negdje između vrha i dna Svako nosi staru sliku
Ma nema vala potrebe.