Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto Jedna Crna Gora ima para ya Eurosong . Pa naravno da ima vise od Bosne zavoravljas li Ado situaciju u BIH il si mozda poput ovih Srba sto krepase a misle da su bolji od drugih. U regionu se najbolje zivi u CG . A ovi momci su sjajni vrh sto idu napravice sprdnju tamo zescu....
Kad sam vidio ovo \"Whoo See\" prvo sto sam pomislio je bilo \"gle Crnogoraca doveli ljepuskastu Korejanku da ih predstavlja\"... Kad ono to je neka grupa?!?! Koje razocaranje!!!
Bar idu na eurosong za razliku od nas...
Jedna CG ima more i ruske oligarhe a mi navodno nemamo, levatu ba.lavi
Whoo See HAHAHAHAHAHAHA Koji paćenici
Nisu ni H od hip-hopa !
Jedna CG ima para za Eurosong, a mi navodno nemamo, bruka i sramota!
Regeton Montenegro :)))